KÖPRÜLÜ BELEDİYESİ YENİDEN AÇILIYOR

Köprülü belediyesinin yeniden açılması Danıştay’dan onaylanarak çıktı

KÖPRÜLÜ BELEDİYESİ YENİDEN AÇILIYOR

Köprülü belediyesinin yeniden açılması Danıştay’dan onaylanarak çıktı

17 Aralık 2014 Çarşamba 10:50
KÖPRÜLÜ BELEDİYESİ YENİDEN AÇILIYOR
 Hükümet tarafından kapatılan belediyelerden biri olan Ardahan Göle ilçesi, Köprülü Belediyesi’nin hükümet tarafından kapatılmasına karşı bölge halkı ve avukatların verdiği hukuk mücadelesi halkın zaferiyle sonuçlandı. Danıştay, Köprülü Belediyesinin yeniden açılmasına karar verip, kararı Erzurum bölge mahkemesine gönderdi. CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt, kapatılan Köprülü belediyesinin yeniden açılmasının kesinleşmesi ve Danıştay Kararının Erzurum Bölge Mahkemesine gönderilmesinin ardından, bölge halkına hem geçmiş olsun hem gözünüz aydın dedi.
EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR
Belediyenin açılması için konuyu yakından takip edenlerden biri olan CHP Ardahan Milletvekili Ensar Öğüt “15.12.2014 Pazartesi tarihi itibariyle beklenen imza atılarak Karar Düzeltme kazanılmış ve Belediye eski Başkanımız Yıldırım Sarıkaya ve Av. Murat Toprak ile de bilgiler paylaşılmıştır. Bu durumda konunun Ankara’daki işlemleri bitmiş ve Erzurum Bölge İdare Mahkemesine gönderilmiştir.  Avukatlarımıza, emeği geçen herkese teşekkür ederim. Titizlikle takip ettiğim bu konunun sonuçlanarak seçimin bir an önce yapılması için elimden geleni yapacağımı belirtir, komuoyunun tüm hemşehrilerimin bilgisine saygılarımla sunarım” dedi.
Son Güncelleme: 18.12.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38