KOTO tanıtım günleri başladı

Salı ve perşembe günleri KOTO’da tanıtım günleri

KOTO tanıtım günleri başladı

Salı ve perşembe günleri KOTO’da tanıtım günleri

19 Ağustos 2015 Çarşamba 10:40
 KOTO tanıtım günleri başladı
Her fırsatta üye ziyaretleri gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası, bu kez üyelerini oda hizmet binasında ağırlıyor. Üye odaklı hizmetlerin, yerinde tanıtıldığı KOTO Tanıtım Günleri her hafta salı ve perşembe günü gerçekleşiyor 
Üyelerinin görüş ve önerilerinden motivasyon alan Kocaeli Ticaret Odası, yeni bir üye buluşma organizasyonu başlattı. Üyelerin; odanın hayata geçirdiği uygulamaları yerinde görmesi, hizmet veren birimleri tanıması ve oda- üye ilişkilerinin güçlendirilmesi amacıyla her hafta Salı ver Perşembe günleri 11:00- 13:00 saatleri arasında KOTO Tanıtım Günleri yapılıyor. 20 kişilik gruplar halinde odaya gelen üyeler ilk olarak projelerle ilgili bilgilendiriliyor. 
YERİNDE GÖRÜYORLAR 
KOTO Akademi, Özel KOTO AOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, KOTO Sanal Fuar, KOBİPrin, Yatırm Destek Ofisi başta olmak üzere üye odaklı projelerin anlatıldığı toplantılarda, yaklaşan fuarlar ve odanın birimleri ile ilgili de detaylı bilgi aktarılıyor. Oda hizmet binasının gezilmesi ile devam eden programlarda, oda üyelerine eşlik eden KOTO Üye İlişkileri Müdürü Tanju Soytekin, “KOTO Tanıtım Günleri’ne tüm üyelerimiz davetlidir” dedi.

Son Güncelleme: 19.08.2015 10:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38