Milletvekilleri Sezer ve Yaman’dan Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret

Kocaeli Milletvekilleri Katırcıoğlu ve Yaman, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

Milletvekilleri Sezer ve Yaman’dan Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret

Kocaeli Milletvekilleri Katırcıoğlu ve Yaman, Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti

24 Kasım 2015 Salı 12:32
Milletvekilleri Sezer ve Yaman’dan Başkan Karaosmanoğlu’na ziyaret
1 Kasım seçimleri ardından yemin ederek göreve başlayan Kocaeli AK Parti Milletvekillerinden Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ayrı ayrı ziyaret etti. TBMM’de milletvekillerine hayırlı olsun diyerek Ankara’da konuk olan Başkan Karaosmanoğlu’na, bu sefer de Kocaeli Milletvekillerinden ziyaret gerçekleşti.

 MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞMAYA VE HİZMETE DEVAM

Kocaeli Milletvekillerinden Cemil Yaman, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu Gebze çalışma ofisinde ziyaret etti. Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba ve yönetim kurulu üyelerinin bulunduğu birliktelikte, yerel hizmetlerin son durumda görüşüldü. Başkan Karaosmanoğlu, “Milletimiz 1 Kasım’da son noktayı vurmuştur. Bu andan itibaren milletvekillerimizle halkımızın hizmetini yapmaya devam edeceğiz. Hükümetimizle birlikte daha güzel şehirler için çalışacağız” dedi.

 SEZER, ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, eski bir eğitimci olan Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu İzmit’teki çalışma ofisinde ziyaret ederek, özel bir hediye ile tebrik etti. Divit ve hokkadan oluşan hediyeyi takdim eden Milletvekili Sezer Katırcıoğlu, öğretmen kimliğinden asla taviz vermeyen Başkan Karaosmanoğlu’na eğitime verdiği katkılardan dolayı da çok teşekkür etti.

Son Güncelleme: 24.11.2015 12:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38