Nevruz, birliğimizin sembolüdür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tüm vatandaşların Nevruz Bayramını kutladı

Nevruz, birliğimizin sembolüdür

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu tüm vatandaşların Nevruz Bayramını kutladı

20 Mart 2014 Perşembe 14:01
Nevruz, birliğimizin sembolüdür
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yayınladığı Nevruz Bayramı mesajında bütün vatandaşların bayramını kutladı ve Nevruz’un milletimizin bir ve beraber olduğunun en önemli sembollerinden biri olduğunu vurguladı.

 

KÖKLÜ BİR BAYRAM

Başkan Karaosmanoğlu yayınladığı mesajda, “21 Mart tarihimizde yaklaşık 5000 yıl öncesine dayanan köklü bir geçmişe sahip olan bir bayram. Milletimizin yeniden tarih sahnesine çıkışının yıldönümü. Nevruz, aynı zamanda baharın gelişinin müjdecisi. Bu nedenle yurdumuzda uzun yıllardır halkımız arasında ‘Bahar Bayramı’ olarak da kutlanıyor. Uzun kış geceleri ile karların altına saklanmış çiçekler ve canlılar; soğuk havaların ardından 21 Mart’ta Nevruz çiçeklerinin açmasıyla birlikte yeniden canlanıyor. Adeta hayat yeniden başlıyor.

 

HER DAİM MUTLU OLMALI

Doğaya yeniden hayatın geldiği bu gündönümünde; insanlarımızın da açan çiçeklerle, uçuşan kelebeklerle coşarak, dünyanın dört bir yanından Nevruz’u kutlamak için ülkemize gelmiş kardeşlerimizle birlikte, her daim mutlu olmasını diliyorum. Çünkü Nevruz Bayramı aynı zamanda, aziz milletimizin de birlik ve beraberliğinin sembolüdür” dedi.

 

Son Güncelleme: 20.03.2014 14:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38