Santral kavşağı ışıklandırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi santral kavşağına sinyalizasyon sitemi kuruyor

Santral kavşağı ışıklandırılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi santral kavşağına sinyalizasyon sitemi kuruyor

21 Ekim 2014 Salı 11:21
Santral kavşağı ışıklandırılıyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehirdeki önemli noktalarda sinyalize çalışması yapıyor. Santral kavşağında da çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi, kavşakta güvenli trafik akışı sağlamak için kavşağın tamamında trafik ışıklandırması yapıyor. 

 

ÜÇ CADDE KESİŞİYOR

Santral kavşağında üç önemli cadde kesişiyor. Kavşak şehri kuzey-güney yönünde bağlayan Gazanfer Bilge Bulvarı ile doğu- batı yönünde bağlayan Turan Güneş ve Bağdat caddelerinin kesişme noktasında bulunuyor.  Santral kavşağı Umuttepe- merkez ve Yeşilova-merkeze ulaşımda önemli bir noktada yer alıyor.

 

TRAFİK IŞIKLARI KONULACAK

Çalışma kapsamında Gazanfer Bilge Bulvarı’nın santral kavşağı bölümündeki orta refüj kaldırılıyor. Kavşağın uygun yerlerinde dönüşler için cepler oluşturulacak. Yaya geçitlerinin bulunduğu cadde kesişim bölümlerine trafik ışıkları konulacak. Uygulama kapsamında kavşak noktasında kazı ve elektrik çalışmaları yapılıyor.

Son Güncelleme: 22.10.2014 16:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38