Saraç ‘’Sürdürülebilir başarılar için gelişmek gerekir’’

İZAYDAŞ yönetimi ve çalışanlar, yılsonu toplantısında çalışmaları değerlendirdi

Saraç ‘’Sürdürülebilir başarılar için gelişmek gerekir’’

İZAYDAŞ yönetimi ve çalışanlar, yılsonu toplantısında çalışmaları değerlendirdi

05 Ocak 2016 Salı 11:01
Saraç ‘’Sürdürülebilir başarılar için gelişmek gerekir’’
İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yılsonu değerlendirme toplantısında çalışanlarla bir araya geldi. 2015 yılının değerlendirmesini ve 2016 yılında yapılması planlanan çalışmaları anlatan Genel Müdür Saraç, tüm çalışanların yeni yılını kutlarken, başarılı ve huzur dolu bir yıl temennisinde bulundu.

 

SARAÇ, BİR YILI ANLATTI

İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yıllık değerlendirme toplantısında, bu tür sonlar ve yeni başlangıçların, kendimizi değerlendirmemiz için bir fırsat olduğunu belirtti. Saraç, İZAYDAŞ’ın 2015 yılında genel olarak başarılı bir performans sergilediğini kaydederek, “Ancak hep söylediğim gibi geçmiş başarılarımız bizi sadece bugüne taşır. Başarıların sürdürülebilir olması için artan ve sürekli bir gayret göstermek ve gelişmek gerekir” dedi.

 

30 BİN HANEYE ELEKTRİK

Saraç yaptığı konuşmada, “Bir yıl boyunca yakma tesisimizde 30.200 ton tehlikeli atığı bertaraf ettik. Buna karşılık enerji üretimi 15.800.000 kWh olarak gerçekleşti. Bunun 5.600.000 kWh kısmının satışını gerçekleştirdik. Kuruluşumuzdan bu yana toplamda 364.000 tondan fazla tehlikeli atığı yakarak, bundan daha fazla atığı da depolayarak bertaraf ettik, böylece 900.000 tona yakın tehlikeli atık sadece İZAYDAŞ tarafından kontrol altına alınmış oldu. Yine toplamda 207 milyon kWh enerji üretip şebekeye 82 milyon kWh sattık. Bu yıl ayrıca çöp gazından enerji üretim tesisimiz 36.500.000 kWh enerji üretti. HES ile birlikte yaklaşık 70.000.000 kWh enerji üretmiş olacağız. Bu üretim karşılığında 30 bin haneye yani yaklaşık 100 bin nüfuslu bir yerleşim yerine elektrik üretmiş olacağız. Öte yandan Körfeze giren 3.366 gemiye fiilen hizmet verdik.” ifadelerini kullandı.

 

“İZAYDAŞ 20. YILINA GİRİYOR”

Genel Müdür Muhammet Saraç, ‘’2016 yılı bizim için özel bir yıl. Tesisin fiili çalışmaya başladığının yani şirketin kuruluşunun 20. yılı. Bu yıl geleceğe güvenle bakmak anlamında bir dönüşüm ve sağlamlaşma yılı olacaktır. Yeni gelir kaynakları oluşturmanın yanı sıra yaptığımız ve yapacağımız iyileştirmelerle müşteriyi de memnun ederek işimizi sürdürülebilir bir şekilde büyüteceğiz” diye konuştu. Saraç, 2016 yılının bereketli, huzurlu ve istikrarlı bir yıl olması temennisiyle tüm çalışanların yeni yılını kutladı. Toplantının sonunda Genel Müdür Saraç, şirket yöneticileri ve çalışanlar, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

 


Son Güncelleme: 05.01.2016 11:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38