Sirmen’in rakibi yok

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Yuvam Akarca seçim irtibat bürosu açılış törenine katıldı.

Sirmen’in rakibi yok

CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen, Yuvam Akarca seçim irtibat bürosu açılış törenine katıldı.

16 Mart 2014 Pazar 10:19
Sirmen’in rakibi yok
Seçim irtibat bürosunun açılışında Sirmen’e, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırm, CHP Parti Meclis Üyesi Metin Arifoğlu, belediye meclis üyesi adayları eşlik etti. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği Yuvam Akarca seçim irtibat büro açılışında CHP’li parti yöneticileri konfeti ve meşalelerle karşılandı.

‘TEK KALE MAÇ YAPIYORUZ’

Programda ilk olarak söz alan CHP İzmit İlçe Başkanı Selman Yıldırım, “Bu akşam burası İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a, Büyükşehir Belediyen Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na ve AKP’ye hesap sormak isteyenlerle dolduruldu. Yuvam Akarca’yı evladımız gibi büyüttük. Ama bunlar sizlerin konutlarınızın önüne bir set çektiler. Şimdiye kadar her seçimde bizlere desteğiniz artarak devam etti. CHP bu seçimde Yuvam Akarca’dan en az yüzde 80 oy alacaktır. Korkunun ecele faydası yok. AKP İl Başkanı ‘CHP atağa kalktı’ diye konuşuyor. Ne atağı sayın il başkanı biz atak yapmadık. 3 haftadır tek kale maç yapıyoruz. Bizim rakibimiz yok. Sefa Sirmen’e, Tahsin Tarhan’a oy verin, el verin halkın belediyesini birlikte kuralım” diye konuştu.

‘SİRMEN’İ TEKRAR BAŞKAN SEÇECEKSİNİZ’

Selman Yıldırım’ın ardından parti çalışmalarına destek vermek için gelen parti meclisi üyesi ve eski Artvin Milletvekili Metin Arifoğlu söz aldı. Arifoğlu, “Yuvam Akarcalılar çok şanlı. Çünkü yerel yönetimlerin duayen ismi Sefa Sirmen’i tekrar başkan seçeceksiniz. Bir kez daha şanslısınız çünkü büyükşehir belediye başkan adayı olarak kendi alanında çok başarılı bir adayınız var. Bu iki değerli arkadaşımızı 30 Mart’ta değerlendireceğinize inanıyorum. 30 Mart’ta Sefa Sirmen ve Tahsin Tarhan’a görev vereceksiniz bir de o ayakkabı kutularındaki paraların hesabını soracaksınız” şeklinde konuştu.


‘DÜNYA TAKIMLARINA DİZ ÇÖKTÜRDÜK’

Açılışa katılan gençlerin, ‘Nevzat papucu yarım çık dışarıya oynayalım’ sloganları eşliğinde CHP İzmit Belediye Başkan Adayı Sefa Sirmen kürsüye çıktı. Sirmen, “Türkiye’de en pahalı doğalgaz ve suyu İzmit halkı kullanıyor. Bizim zamanımızda su ve doğalgazı en ucuz şekilde İzmitliler kullanırdı. 30 Mart’ta suyu tekrar ucuzlatacağız.  Yeni dönemde birbirinden güzel projelerle geleceğiz. Gençlerimize ve kadınlarımız iş imkanı sağlayan projeler yapacağız Yuvam Akarca’yı Sefa Sirmen yaptı diye yıllarca yatırım yapmadılar. İstanbul’dan  sonra geliri olan ikinci kent Kocaeli. Buna rağmen Kocaeli’ye hizmet edecek adam yok. İsmetpaşa Stadyumu’nda dünya takımlarına diz çöktürdük. Ama şimdi Kocaelispor’u rezil ettiler. Göreve gelince tekrardan Kocaelisor’u hak ettği yere getireceğiz” açıklamasında bulundu.


‘DENİZLE HALKI BİRLEŞTİRECEĞİZ’

Programda son olarak CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan söz aldı. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na sert sözlerle yüklenen Tarhan, “2009 yılında bastırdıkları ve yapmadıkları projeleri, seçimlere 15 gün kala yeniden bastırarak halkın karşısına çıktılar. Bakıyorum kitapçığa 2009’daki projelerin aynısı. Biz Kocaeli’yi dünya kenti yapmak için yola çıktık. Sefa Sirmen pas yapacak ben de gol atacağım.  Bunlar denizle iletişimimizi kesti. Biz denizle halkı birleştireceğiz. Trafik ve ulaşım sorununu çözeceğiz. Büyükşehir belediyesinin reklam bütçesini öğrenciler için kullanacağım”  ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 16.03.2014 10:21
Anahtar Kelimeler:
YokSirmen’inRakibi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38