STKL’lar demokrasi için vazgeçilmezdir

Başkan Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının Türkiye için, demokrasi için çok önemli olduğunu söyledi

STKL’lar demokrasi için vazgeçilmezdir

Başkan Karaosmanoğlu, sivil toplum kuruluşlarının Türkiye için, demokrasi için çok önemli olduğunu söyledi

27 Şubat 2014 Perşembe 10:32
STKL’lar demokrasi için vazgeçilmezdir
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu ve yönetimi ile KYÖD Başkanı Haşmet Belen’i ayrı ayrı kabul etti.

 

STK’LAR DEMOKRASİ İÇİN ÖNEMLİ

Sivil toplum kuruluşlarının Türkiye için, demokrasi için çok önemli olduğunu söyleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Demokrasi STK’larla şekillenecek bundan sonra. Fikir üretimi buralarda gelişecek. Siyasi iktidarlar sivil toplum kuruluşlarını dinleyecek ve milletimizin lehine kararlar alınacak. Ben inanıyorum ki Türkiye bundan çok da faydalanacak” şeklinde konuştu.

 

KOCAELİ AVRUPA LİGLERİNDE

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin çok güzel hizmetler yaptığını söyleyen Eğitim-Bir-Sen Kocaeli Şube Başkanı Halil İbrahim Keleşoğlu, “Biz bu hizmetlerin yeni dönemde de artarak devam etmesini istiyoruz” dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ni Türkiye’ye örnek bir belediye olarak gördüklerini belirten Keleşoğlu, “Son yıllarda Kocaeli’nin çehresi değişti. Her yönüyle büyük yatırımlar yapıldı. Bu yatırımlarla Kocaeli, Avrupa liglerinde bir kent haline geldi. Bu konuda sizleri tebrik ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

KYÖD KONGRESİ’NE DAVET

KYÖD Başkanı Haşmet Belen ve yönetim kurulu üyesi Turgay Yılmaz ise Başkan Karaosmanoğlu’nu yapacakları KYÖD Kongresi’ne davet etti. Belen ve Yılmaz ayrıca hazırlanması 3,5 yıl süren İzmit Esnaf ve Ticaret Tarihi adlı kitabı Başkan Karaosmanoğlu’na hediye etti.

Son Güncelleme: 27.02.2014 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38