Tacizci enişteye 10 yıl ceza

Geçtiğimiz yıl eniştesi tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen 13 yaşındaki kızın davasında karar çıktı

Tacizci enişteye 10 yıl ceza

Geçtiğimiz yıl eniştesi tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen 13 yaşındaki kızın davasında karar çıktı

06 Kasım 2014 Perşembe 16:51
Tacizci enişteye 10 yıl ceza
 Sanık enişte 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı.Teyzesinin kocası Hayrettin E. tarafından tecavüze uğradığı iddiasıyla eniştesi hakkında dava açan 13 yaşındaki A.Ş’nin davasında sona gelindi. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen karar duruşmasında sanık Hayrettin E., 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırıldı. Gerçekleştirilen karar duruşmasına sanık A.Ş. yerine Avukatı Eda Aydın Erdem katıldı.

10 YIL 5 AY HAPİS

Eşinin yeğenine yönelik basit cinsel istismar suçunu değişik zamanlarda birden fazla gerçekleştiren sanık Hayrettin E. hakkında mağdur A.Ş’nin ailesi tarafından dava açıldı. Kocaeli 1. Ağır Ceza Mahkemesinde A.Ş’nin eniştesi olan sanık Hayrettin E. hakkında açılan çocuğa nitelikli cinsel istismar sırasında yaralama, çocuğa basit cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma davanın karar duruşmasında sanık Hayrettin E., A.Ş.’nin ruh sağlığının bozulması ve basit cinsel istismar suçlarından 10 yıl 5 ay cezaya mahkum edildi.

BERAATINI İSTEDİ

Ertuğ yaptığı savunma da “Benim çok mutlu bir yuvam ve ailem var iddialar asılsızdır. Beraatımı istiyorum” şeklinde ifade verdi. Avukat Hüseyin Acurman ise, “İfadelerde büyük tutarsızlık var. Eylem ne gerçekleşmemiştir. Çocuğun çamaşırında bulunan müvekkilime ait örnekler teşebbüsten ibarettir. Müvekkilimin tahliyesini aksi takdirde teşebbüs nedeniyle basit cinsel istismardan yargılanmasını istiyoruz” ifadelerine yer verdi. Duruşmada sanık ve avukatın dinlenmesinin ardından mahkeme heyeti salonu boşalttı ve karar aşmasına geçti. Kocaeli Adliyesi 1.Ağır Ceza Mahkemesi tarafından verilen kararın ardından 10 yıl 5 ay hapis cezasına çarptırılan Hayrettin E. için avukatı Hüseyin Acurman davayı temiz’e gönderecek.

Son Güncelleme: 07.11.2014 16:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38