TÜGVA Kocaelin'in Ziyafet Sofrasına ilgi büyüktü

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yine başarılı bir tiyatro oyununa imza attı. Ziyafet Sofrası adlı oyun SDKM’de sahnelendi.

TÜGVA Kocaelin'in Ziyafet Sofrasına ilgi büyüktü

Türkiye Gençlik Vakfı Kocaeli İl Temsilciliği Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yine başarılı bir tiyatro oyununa imza attı. Ziyafet Sofrası adlı oyun SDKM’de sahnelendi.

20 Kasım 2015 Cuma 13:33
TÜGVA Kocaelin'in Ziyafet Sofrasına ilgi büyüktü

TÜGVA KOCAELİ TİYATRO’DA BAŞARISINI KANITLADI

“Ziyafet Sofrası” üç sarhoş ve bir hırsızın sokaklardaki rezil bir hayattan bir şekilde yollarının Hüdayi Dergahı’na düşmesiyle hidayete yolculuklarını konu edinen, genellikle güldüren fakat aynı zamanda verdiği mesajlarla düşündüren günümüz gençliği için anlam yüklü bir oyun. TÜGVA Kocaeli bundan önceki 3 farklı tiyatro oyununun seçiminde de çok özen göstermiş ve katılım da o oranda yüksek olmuştu. TÜGVA Kocaeli tiyatro oyunlarını seçerken ne kadar hassas davrandığını bu oyunla bir kez daha kanıtlamış oldu. Bugüne kadar sahneledikleri oyunlardaki başarısını da her oyunda salona sığmayıp merdivenlerde izleyen misafirlerden anlayabiliyoruz. Aslında TÜGVA, Kocaeli’de STK’ların çalışma alanlarına yeni bir faaliyet daha eklemiş oldu. Bunun adı da “TİYATRO”.

PROTOKOL’DE MANEVİ ZİYAFET’E İŞTİRAK ETTİ

Programa; Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, İzmit Belediye Başkan Vekili İbrahim Bulut, AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz, KOÜ Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Bekir Çakır, Kent Konseyi Genel Sekreteri Gültekin Görüm, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, TÜGVA İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, Genel Merkezden Abdulkadir Çakmakçı, Emre Akmaz, Süleyman Şimşek, davetliler ve öğrenciler katıldı.

TREN GARI ÖĞRENCİLERE AÇILACAK

 

TÜGVA Kocaeli İl Temsilcisi Yusuf Yazıcı, TÜGVA’nın tüm illerde teşkilatlanmış, icat çıkartmaktan çekinmeyen, ahlaklı, bilgili, dinine bağlı, milli ve manevi değerlere saygılı gençler yetiştirme arzusunda olan bir gençlik vakfı olduğunu söyledi. Yazıcı, "Hedefimiz orta okuldan liseye tüm kardeşlerimizle kucaklaşmaktır. Kurslarımız devam ediyor. Kısa süre içerisinde genç kardeşlerimize tren garında ikinci binamızı açacağız. Bizlere destek olan kıymetli büyüklerimiz ve bağışçılarımıza teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

 

ÖZAK “GENÇLİĞİN GELECEĞİZ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ”

 

TÜGVA Kocaeli’nin düzenlemiş olduğu oyuna Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriye ÖZAK’ta katılanlar arasındaydı. Özak TÜGVA’nın bundan önceki organize ettiği tiyatrolara da hassasiyetle katılım sağlamıştı. Özak konuşmasında sanata her zaman destek olduklarını, hele böyle anlamlı ve içerik olarak eğitimi göz önünde bulundurarak hazırlanmış projelere her türlü desteğe açık olduklarını belirtti. TÜGVA’nın bu anlamda başarılı bir grafik çizdiğini ve bunun hep yükselmesini temenni ettiğini belirterek, tiyatro ekibine ve TÜGVA Kocaeli Yönetimine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 23.11.2015 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38