Tüpraş’ın taşeron'u Tekfen işi bıraktı

Dün Tüpraş’ta yaşanan üzücü iş kazasının ardından ilginç gelişmeler yaşanıyor

Tüpraş’ın taşeron'u Tekfen işi bıraktı

Dün Tüpraş’ta yaşanan üzücü iş kazasının ardından ilginç gelişmeler yaşanıyor

14 Ekim 2014 Salı 18:46
Tüpraş’ın taşeron'u Tekfen işi bıraktı
 Tüpraş’ın en büyük taşeron firması olan Tekfen, bugün Tüpraş’ta iş bıraktı. İddialara göre iş kazasında kabahatin Tüpraş’ta olduğunu öne süren firma, bugün fabrikada tek bir personelini bile çalıştırmıyor. Daha önce 3 kez benzer kazanın yaşandığı fabrikada, bir işçinin daha önce meydana gelen kazalarda kolunu kaybettiği, ancak buna rağmen Tüpraş’ın hiçbir önlem almadığı iddia ediliyor.

Dün meydana gelen kazada Taner Sağlam (24), hitli ile çalışırken hayatını kaybetmişti. İddialara göre 1200 bar’lık basınçla çalışan hitlinin hortumunun çıkması nedeniyle meydana gelen kazada, Sağlam olay yerinde vefat etti. Ancak Tüpraş, işçinin hastanede öldüğünü iddia ederek tazminattan kurtulmaya çalışıyor. Tekfen ise işçi ölümlerinin ve yaralamalı iş kazalarının önüne geçilmesi için gerekli tedbirleri almadan yeniden işbaşı yapmamaya kararlı.

Son Güncelleme: 15.10.2014 17:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38