banner28
banner23
banner36

Türk Ocağı pazar günü kongre yapacak

Türk Ocakları İzmit Şubesi’nin 15’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Ocak Pazar Günü saat 13.00’te Kocaeli Ticaret Odası(KOTO)Meclis Salonu’nda yapılacak. Toplam 183 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede 1 dönemdir başkanlık görevini yürüten Yücel Alpay Demir tekrar aday.

Türk Ocağı pazar günü kongre yapacak

Türk Ocakları İzmit Şubesi’nin 15’inci Olağan Genel Kurul Toplantısı 10 Ocak Pazar Günü saat 13.00’te Kocaeli Ticaret Odası(KOTO)Meclis Salonu’nda yapılacak. Toplam 183 üyenin oy kullanma hakkı bulunduğu kongrede 1 dönemdir başkanlık görevini yürüten Yücel Alpay Demir tekrar aday.

06 Ocak 2016 Çarşamba 16:52
Türk Ocağı pazar günü kongre yapacak

Kongrede Türk Ocağının şair üyeleri Eyüp Cüce ve Şerafettin Yıldız şiir okuyacak. Türk Ocağı gençleri türküler söyleyecek. Folklor gösterileri olacak. 

KADRO DEĞİŞİKLİĞİ YOK , GÜÇLENME VAR

Kongre sürecini değerlendiren Türk Ocağı İzmit Şubesi Başkanı Yücel Alpay Demir şu ifadeleri kullandı: “Türk Ocağı her vatanseverin ocağı Kapılarımızı herkese açtık. Yeni dönem için listemizi hazırladık. 2 yıllık hizmet döneminde bize destek olan çok değerli isimlerle tekrar hizmete talip olduk. Her siyasi görüşten insanımızın hizmet edebilmesi için emek harcıyoruz dedi.

 

EN KÖKLÜ DERNEK TÜRK OCAĞI

Türk Ocakları şan ve şerefle dolu 103 yaşını tamamladı , Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran Milli Mücadelenin ilk adımını atan dernek olmanın sorumluluğunu taşıyoruz. Ocağımızın kuruluş gayesine uygun hizmetler vermesine , yönünü gençliğe dönmesine gayret ediyoruz.

 

GAYEMİZ AYNI , YÖNTEMLERİMİZ FARKLI

Türk Ocakları’nın gayesi; Türk milletine ait ulus devletinin ebediyen varlığını sürdürebilmesi için birlik ve beraberliğe katkı sağlamaktır. Biz vatansever herkesi bir araya getirmeyi, tanıştırmayı, konuşturmayı, uzlaştırmayı, faydalı etkinliklerde buluşturmayı amaçlıyoruz. İdeolojik olarak birbirinden farklı siyasi kimliklere sahip insanların vatan millet bayrak ve ulus gibi ortak değerler etrafında hizmet edebilmesine ön ayak oluyoruz. Toplumumuzun en önemli sorunu cehalet toplumumuzu yakından ilgilendiren ana konularda konunun uzmanı akademisyen ve bürokratları misafir ederek , basın aracılığı ile halkımızın dikkatini doğru yöne çekmeye çalışıyoruz.

 

ANCAK GEÇMİŞTEN KOPMADAN , GELECEĞE YÖN VERİLEBİLİR

Geçmişte bu millete hizmet eden çok önemli vatanperverler var. Bunlar unutulursa bize anımsattığı manevi değereler ‘de kaybolacağı için milli dokumuz zarar görür , onların yaptıklarını hayatlarını ve emeklerini yeni kuşaklara anlatıyoruz. Geçmiş ile gelecek alasındaki en şeffaf ve en güçlü bağı kuruyoruz.

 

SİYASETTEN UZAK , HİZMET KURUMUYUZ

Siyasal yada kurumsal bir kaygımız yok. Siyaset üstü sözüne bile gerek yok biz hizmet kurumuyuz , bireysel olarak hepimizin siyasi bir yanı var ama bunu hizmetlerimize ve faliyetlerimize yansıtmıyoruz çünki gerektirecek bir ortam yok.Gayemiz tabelaya değil hizmet değil. Türklük ruhunu yaşatmaya çalışıyoruz.

 

HEDEFİMİZ DEVLETİMİZİN KADROLARI

En büyük hayal ve hedefimiz devletimizin yönetiminde yer alacak , yerel yönetimler ve bürokrasiye şekil verecek , ticari hayatta fark oluşturacak vasıflı nitelikli ve manevi değerlere sahip Türk milliyetçisi kadroların yetişmesine hizmet etmek. Bütün enerjimizi Kocaeli Üniversitesindeki öğrencilerle iletişime geçmeye tanışmaya ve onlara katkı sağlamaya harcıyoruz. 2 yılda 300 kadar KOÜ’lü öğrenciye Türk Ocaklarımızı ve gayemizi anlattık , Onlara Türk ocaklılık bilinci aşıladık. Hedefimiz bu sayıyı 1000 ‘e ulaştırmak. Yönetimimizde kadın erkek sayısı eşit , hizmet etmeye niyeti olan vatandaşlarımızı erkek yada dişi olarak değil kişi olarak değerlendiriyoruz.

YÜCEL ALPAY DEMİR KİMDİR?

1976 Kars doğumlu. 30 yıldır Kocaeli’de ikamet ediyor.   Ülkü Ocakları , Posoflular Derneği, Ardahanlılar Derneği, MHP körfez ilçe ve ilde görev yaptı. Başkan olmadan önce Türk Ocağı Başkan Yardımcılığı ve yönetim kurulu üyeliği yaptı.  

 

Yönetim Kurulu Asil

Yücel Alpay Demir, Tekin Yeken, Ceylan Gazi Uçgun, Eşref Ayhan Arpacı, Emre Denizbilgini, Hanife Akyayla, Sezin Türkkal

 

Yönetim Kurulu Yedek

Cihat Çoban, Mustafa Uzan, Erdem Uluğ, Berk Çetin, Gizem Yaprak Coşar, Gürsel Süt, Yavuz Alpa Akman

Denetim Kurulu Asil

Yılmaz Danacı, Gökmen Türengül, Tuğrul Gök

Denetim Kurulu Yedek

Aslan Deniz, Vehbi Kıranşal, Aytaç Demir

 

Üst Kurul Delegeleri

Prof. Dr. Ceylan Gazi Uçgun, Doç. Dr. Tekin Yeken, Dr. Eşref Ayhan Arpacı

 

Hars Heyeti Başkanı ve Hars Heyeti Üyeleri

Halil Özcan, Süleyman Seyhan, Şaban Ufuk, Mahmut Ekmen, Osman Özmen, Çetin Gürol, Süleyman Pekin, Yaşar Şanlı, İbrahim Özcan, M. Taylan Katak, Hayati Özzeren, Harun Demirkaya, Recep Bakır, Serhat Duyar, Mustafa Aeha, Zihni Karakadılar, Taner Çetinkaya, Necdet Özmen, Mustafa Atalay, Gürkan Karaçam, Fatma Gülşen, Erkan Büyüksökmen, Naci Kara, Hakan Elmas, Mustafa Gülcan, İsmail Yıldızdoğan, Reşat Öktem, Feyzullah Divli

 

Son Güncelleme: 07.01.2016 12:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38