TÜRK OCAĞINDA KONGRE 10 OCAKTA

Şehrimizin en önemli sivil Toplum kuruluşlarından olan , 103 yıllık geçmişe sahip Türk Ocakları kocaeli şubesi kongre kararı aldı.

TÜRK OCAĞINDA KONGRE 10 OCAKTA

Şehrimizin en önemli sivil Toplum kuruluşlarından olan , 103 yıllık geçmişe sahip Türk Ocakları kocaeli şubesi kongre kararı aldı.

20 Aralık 2015 Pazar 11:36
TÜRK OCAĞINDA KONGRE 10 OCAKTA
KONGRE ; 10 OCAK CUMARTESİ KOTO MECLİS SALONUNDA
10 Ocak 2016 saat 13.00 'da Kocaeli Ticaret Odası meclis toplantı salonunda yapılacak , şiir sunumu , Gençlerin seslendireceği sevilen Türküler ve folklor gösterileriyle misafirlerimizi bir bayram kutlaması şeklinde ağırlayacağız diyen şube başkanı Yücel Alpay Demir , herkesin hizmet edeceği , her Türk Milliyetçisinin hizmet alabileceği , daha güçlü bir yapı için herkesin başımızın üzerinde yeri var , birlikte hizmete hayırlı işlere davet ediyoruz dedi.

KADRO BÜYÜYOR
İki yıl birlikte hizmet ettiğimiz , yola birlikte çıktığımız Doç. Tekin Yeken , Eğitimci Mahmut Ekmen , Kimyager Osman Özmen , İş Adamı Gökmen Türengül , Sporcu Emre Denizbilgini ve Tüpraş RafineriTeknikeri Yılmaz Danacı dan oluşan kadromuzu koruyarak , zahmetimize ortak olmaları için Prof. Gazi Uçgun , Dr. Ayhan Arpacı , Sigortacı Sezin Türkkal ve Mhp Başiskele Kadın kolları eski başkanı Hanife Akyaylayı davet ettik , davetimize ortak olmaları bizi güçlendirdi dedi.

HEDEF 1000 ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ
Türk Milliyetçili fikrini iktidara taşıyacak gençlere hizmet etmeye devam edeceğiz diyen Türk Ocaklılar , geçtiğimiz 2 yılda yaklaşık 300 üniversite öğrencisine hizmet ederek Ocağımızı Ülkümüzü ve bizleri tanımalarını sağladık , Allah nasip ederse ikinci 2 yılda bu sayıyı 1000 öğrenci olarak açıkladı.

BİZ KÖPRÜYÜZ
Büyüklerin tecrübe ve deneyimini orta yaşlıların enerjisi ve maddi olanakları ile gençlere aktaracağız diyen şube başkanı Yücel Alpay Demir , Türk Milliyetçisi gençlerin donanım kazanması birlikteliklerini pekiştirmeleri , yöntem farklılıklarını konuşarak tartışarak uzlaşarak , hayırlı işlerde yarışarak geleceğimize şekil verecek nesillerin yetişmesine köprü olmalarıdır dedi.
Son Güncelleme: 21.12.2015 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38