Yabancı Dil Okulu’nda Arapça eğitimi yazın da devam ediyor

Büyükşehir’in Ücretsiz Dil Okulları’nda İngilizce’nin yanı sıra temel seviye ve orta seviye Arapça dil eğitimleri de sürüyor

Yabancı Dil Okulu’nda Arapça eğitimi yazın da devam ediyor

Büyükşehir’in Ücretsiz Dil Okulları’nda İngilizce’nin yanı sıra temel seviye ve orta seviye Arapça dil eğitimleri de sürüyor

16 Ağustos 2016 Salı 17:30
Yabancı Dil Okulu’nda Arapça  eğitimi yazın da devam ediyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren Yabancı Dil Okulları yaz tatilinde de eğitimlerine devam ediyor. Üniversite öğrencilerine yönelik Yabancı Dil Okulu’nda İngilizce eğitimlerinin yanı sıra temel ve orta seviyede Arapça eğitimi de veriliyor. Böylece yaz tatilini faydalı etkinliklerle değerlendirmek isteyen üniversite öğrencilerine, Büyükşehir tarafından ücretsiz yabancı dil eğitimi fırsatı sunuluyor.

 

SURİYELİ AKADEMİSYENDEN ARAPÇA DERSİ

Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak katılım sağladığı, akademik düzeyde yabancı dil eğitimleri alanında uzman isimler tarafından veriliyor. Suriyeli akademisyen Mahmut El Mısri’nin verdiği Arapça derslerinde katılımcılar, ana dili Arapça olan bir eğitimciden bu dili öğrenmenin avantajını yaşıyor.

 

SERTİFİKALI VE ÜCRETSİZ

Yıl boyunca üniversite öğrencilerine yönelik çeşitli akademik eğitimlerin verildiği okullarda, yabacı dil eğitimleri yaz tatilinde de devam ediyor. Sertifikalı ve ücretsiz olan Arapça dil eğitimleri, alanında uzman isimler tarafından veriliyor. Haftanın üç günü (çarşamba, perşembe, cuma) 18.00 ile 21.00 saatleri arasında temel ve orta seviyede verilen Arapça dil eğitimleri Sivil Toplum Merkezi’nde gerçekleşiyor. 

Son Güncelleme: 16.08.2016 17:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38