Yaz etkinlikleri meyvelerini veriyor

Bilgievleri’nde yaz ayları boyunca devam eden etkinliklerde öğrenciler eğlenirken öğrenmenin mutluluğunu yaşadı

Yaz etkinlikleri meyvelerini veriyor

Bilgievleri’nde yaz ayları boyunca devam eden etkinliklerde öğrenciler eğlenirken öğrenmenin mutluluğunu yaşadı

20 Ağustos 2015 Perşembe 11:07
Yaz etkinlikleri meyvelerini veriyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Bilgievleri, yaz boyunca gerçekleştirilen birbirinden eğlenceli ve eğitici faaliyetlerin son günlerine yaklaşırken öğrenciler yeni eğitim öğretim yılına başlayacak olmanın da sevincini yaşıyor.
“DEĞERLER EĞİTİMİ ALDILAR”
Bilgievleri yaz etkinlikleri kapsamında devam eden birçok etkinlik gibi Değerler Eğitimi de büyük ilgi gördü. Öğrenciler, uygulanan ders programlarıyla Değerler Eğitimi ile ahlaki değerleri, Kur’an-ı Kerim’i güzel okuma kurallarını eğlenceli aktivitelerle ve kolay ezberleme yöntemleriyle öğrenmenin sevincini yaşadılar. Değerler eğitimi programında günde üç saat eğitim alan öğrenciler, seviyelerine göre kız ve erkek öğrencilerden ayrı ayrı oluşturulan 15 kişilik sınıflarda eğitim gördüler.
 “KUTSAL EMANETLER SINIFI AÇILDI”
 Derince’de hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Bilgievi’nde “Kutsal Emanetler” sınıfı açıldı. Bilgievi öğrencilerinin yaz okulunda aldıkları siyer eğitimlerini pekiştirmeleri amacı ile açılan sınıf, Peygamber efendimizin soy ağacı, hadis-i şerifleri ve hayatının anlatıldığı görsellerden oluşuyor. Öğrenciler siyer derslerinde teorik olarak edindikleri bilgileri bu sınıfta görsel olarak inceleme şansı buluyorlar.
 “YAZ ETKİNLİKLERİ KAPANIŞ PROGRAMI”
 Birbirinden eğlenceli ve eğitici yaz etkinliklerinin yapıldığı Bilgievleri’nde yaz tatilinin sonuna yaklaşırken 7 Eylül Pazartesi günü saat 19.00’da SDKM’de yapılacak Bilgievleri kapanış programıyla yaz etkinlikleri de sona erecek. Geçtiğimiz hafta yapılan Siyer-i Nebi ve Değerler
Yarışmasının ödülleri de bu programda sahiplerine verilecek.

Son Güncelleme: 20.08.2015 11:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38