Yukarı Hereke Çarşı Caddesi yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi Yukarı Hereke Çarşı Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıyor

Yukarı Hereke Çarşı Caddesi yenileniyor

Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesi Yukarı Hereke Çarşı Caddesi’nde yol genişletme çalışmaları yapıyor

15 Aralık 2020 Salı 12:18
Yukarı Hereke Çarşı Caddesi yenileniyor

 

 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez ilçesindeki Yukarı Hereke Çarşı Caddesi’ni yeniliyor. 700 metrelik caddede üst ve altyapı çalışmaları yapan Büyükşehir Belediyesi, Yukarı Hereke Çarşı Caddesi’ni konforlu ve modern bir hale getiriyor. 7 metre genişliğindeki cadde genişletme çalışmalarıyla 20 metreye çıkacak.

 

CADDE GENİŞLİĞİ 20 METREYE ÇIKACAK

Körfez Yukarı Hereke Çarşı Caddesi’nde yol genişletme, yağmur suyu drenaj hattı ve asfalt yenileme çalışmaları yapımına başlayan Büyükşehir Belediyesi, caddenin 300 metrelik kısmında yağmur suyu hattını yeniledi. Trimer makinesiyle eski yoldaki asfaltı kazıyan ekipler, 7 metre genişliğindeki caddede yapılan genişleme çalışmalarıyla caddeyi 20 metre genişliğe çıkaracak. Eski yolun kazınması sonrası caddeye asfalt serimi yapılacak.

 

ÇARŞI CADDESİ MODERN VE GÜVENLİ OLACAK

700 metrelik Körfez Yukarı Hereke Çarşı Caddesi’nde kamulaştırma çalışmaları yapılarak caddede kalan evler yıkıldı. Yol genişletme çalışmaları sonrası cadde genişliği 20 metreye çıkarılacak. Bu kapsamda yol üzerinde kalan elektrik direkleri de yol kenarına alındı. Caddede yağmur suyu hattı düzenlemeleri yapıldı.  Çalışmaların tamamlanmasıyla Çarşı Caddesi modern ve güvenli bir hale getirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38