ZABITA’DAN AÇIKTA SİMİT SATIŞINA MÜDAHALE

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri açıkta simit satışına izin vermiyor.

ZABITA’DAN AÇIKTA SİMİT SATIŞINA MÜDAHALE

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri açıkta simit satışına izin vermiyor.

03 Şubat 2016 Çarşamba 12:15
 ZABITA’DAN AÇIKTA SİMİT SATIŞINA MÜDAHALE

Gölcük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri pazar yerlerinde denetimleri sırasında bazı kişilerin açıkta simit sattığını tespit etti ve gerekli müdahaleyi yaparak  simitlere el koydu.

 

Zabıta Müdürlüğü yetkilileri yaptığı açıklamada, hijyen olmayan şartlarda sağlığı tehdit edici faaliyetlere göz yummadıklarını belirterek “Halkımızın özellikle açıkta, hijyenik olmayan şartlarda satılan yiyeceklere rağbet etmemesi gerekir. Seyyar olarak sağlıksız koşullarda satış yapan şahıslar herhangi bir vergi vermeden kayıt dışı satış yaparak, vergi veren esnafın hakkını da gasp ediyor” dedi. Açıkta simit satanlar hakkında yasal işlem yapılıp simitlere de el konuldu. El konulan simitlerin gramajının da düşük olduğu kaydedildi. Mahalle aralarında megafonlu araçlarla satış yapmanın da yasak olduğunu, kurallara uymayanların da cezalandırıldığını söylediler.

 

Son Güncelleme: 03.02.2016 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38