15 Temmuz’daki hainler hep vardı

Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine konuk olan ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, “Hz. Osman’a ‘hırsız’, Hz. Ali’ye ‘kafir’, Abdulhamit Han’a ‘diktatör’ diyenler, bugün de Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor” dedi

15 Temmuz’daki hainler hep vardı

Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine konuk olan ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, “Hz. Osman’a ‘hırsız’, Hz. Ali’ye ‘kafir’, Abdulhamit Han’a ‘diktatör’ diyenler, bugün de Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor” dedi

18 Ocak 2017 Çarşamba 11:37
 15 Temmuz’daki hainler hep vardı

 15 Temmuz’daki hainler hep vardı

 

Körfez Belediyesi’nin kültür sanat etkinliklerine konuk olan ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, “Hz. Osman’a ‘hırsız’, Hz. Ali’ye ‘kafir’,  Abdulhamit Han’a ‘diktatör’ diyenler, bugün de Cumhurbaşkanımızı hedef alıyor” dedi

 

İlahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Şühedaya vefa, Ecdada Dua’ programına konuk oldu. Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve ilginin yoğun olduğu programa; Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu, Faruk Denli ve İsa Taş, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ve yönetim kurulu, Erbakan Vakfı Körfez Şube Başkanı Vedat Yavuz, meclis üyeleri ve belediye birim müdürleri de katıldı.

KAFİRLERE YUVA OLMADI

Peygamber Efendimizin hayatından kesitler vererek günümüze kadar gelen ilahiyatçı yazar Ömer Döngeloğlu, “Peygamber Efendimizin zamanından beri şer güçler, liderlere her türlü zulmü yapmaktan ger durmamışlardır. Fakat Müslüman liderlerimizin yaktığı bu ışık, bugüne kadar sönmemiş, bu vatan kafirlere yuva olmamıştır. Müslümanların inancı buna asla ve asla da müsaade etmeyecektir” dedi.

KARANLIK GÜÇLER İŞ BAŞINDA

“Bu topraklarda bizleri hazmedemeyen karanlık güçler var” diyen Döngeloğlu, “Hz. Ali’yi Kâfir deyip öldürenler, Hz. Osman’ı hırsızlıkla suçlayıp öldürenler, Abdülhamit Han’ı diktatör deyip öldürenler günümüzde de Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a diktatör deyip saldırıyorlar. Bunların hiç biri tesadüf değil. Bu topraklarda bizleri hazmedemeyen karanlık güçler var. İçimizden yetiştirdikleri masonları bize karşı kışkırtıp kullanan bu karanlık güçler sürekli iş başındalar.

100 YILLIK HAYALİMİZİ KAYBETTİK

Bir Abdülhamit Han’ı kaybetmekle aslında 100 yıllık hayalimizi kaybettik. Aslında Abdulhamit değildir giden; ümmedin 100 yıllık hayalleriydi. Sonrasında ne oldu; Afrika’yı kan gölüne, Ortadoğu’yu savaş tüccarlarının pazarına döndürdüler. Allah içimizde ki ve dışımızda ki düşmanlarımıza fırsat vermesin” dedi. Ömer Döngeloğlu’na konuşması sonrasında Körfez’in simgesi olan Kiraz plaketi hediye etti.

 

 

Son Güncelleme: 26.01.2017 15:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38