Ak Parti Atalar Seçim İrtibat Bürosu Törenle Açıldı

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Atalar Mahallesi’nde irtibat bürosu açtı. Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran “Bu necip millet yapılanları görüyor ve desteğini Ak Partiye her zaman veriyor” dedi.

Ak Parti Atalar Seçim İrtibat Bürosu Törenle Açıldı

Ak Parti Körfez İlçe Teşkilatı Atalar Mahallesi’nde irtibat bürosu açtı. Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran “Bu necip millet yapılanları görüyor ve desteğini Ak Partiye her zaman veriyor” dedi.

21 Mart 2014 Cuma 10:20
Ak Parti Atalar Seçim İrtibat Bürosu Törenle Açıldı
 Atalar Mahallesi’nde gerçekleşen irtibat bürosu açılışında vatandaş Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Mehteran Takımının “Dik Dur Eğilme” parçasıyla coşkuyla eşlik etti. Selamlama konuşmasını meclis üyesi adayı Pınar Uysal’ın yaptığı törene ;Ak Parti Körfez İlçe Başkanı Osman Badem ile ilçe yöneticileri, Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan, belediye başkan aday adayları, belediye Meclisi Üyeleri ile meclis üyesi adayları, Kadın Kolları Başkanı Nesrin Duran ve yönetimi, Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve yönetimi ile mahalle sakinleri katıldı.

 

DESTEK İSTEDİLER

Belediye başkan aday adayı olan Hayati Aydın açılışta yaptığı konuşmada komşularından İsmail Baran için destek istedi. Aydın’ın konuşmasından sonra katılımcılara Ak Parti belediyeciliği döneminde yapılan hizmetlerin ve bundan sonra yapılacak projelerin yer aldığı tanıtım filmi izletildi. Büyük alkış alan tanıtım filminden sonra mikrofona gelen Ak Parti Körfe İlçe Başkanı Osman Badem CHP yi cumhura gitmekten korkmakla suçladı. Badem “Cumhurbaşkanını  halkın  seçmesini CHP istemedi. Neden? Çünkü cumhura gitmekten korkuyor. Cumhura gitmekten korkan Cumhuriyetçi olabilir mi?, millete gitmekten korkan milliyetçi olabilir mi? Halka gitmekten korkan halkçı olabilir mi?“ diye konuştu.

 

YATIRIMLARA DEVAM

Türkiye’nin Ak Parti iktidarından önce ekonomik olarak, yerelde ve genelde battığını yaptığı konuşmada belirten Körfez Belediye Başkanı Yunus Pehlivan deprem için gelen yardım paralarıyla memur maaşı ödendiğini hatırlattı. Pehlivan “Onlar bozdular biz yaptık. Onlar yattılar biz çalıştık. Sizler, biz belediyeyi devir almadan önceki sahillerin, yolların kısacası Körfez’in durumunu çok iyi biliyorsunuz. Biz geçmişe ağıtlar yakmak yerine gece gündüz çalıştık” diye konuştu. Törende son konuşmayı yapan Ak Parti Körfez Belediye Başkan Adayı İsmail Baran “yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır” dedi. Körfez’de diğer siyasi partilerinin gösterdiği adayların içinde tek kendisinin belediyeciliği bildiğini ve bu konuda tecrübeli olduğunu söyleyen Baran “ Ülkemizde, Kocaeli’nde, Körfez’de yapılan güzel çalışmaları halkımız görüyor. Bu necip millet bunun hakkını mutlaka verir. İş bilenle, bilmeyen bir olur mu? Ben tecrübeli ekibimle hizmet üretmeye geliyorum” diye konuştu. Yapacağı projelere değinen Baran “Rota limanı çıkışında köprülü bir kavşak yapacağız. Bu projeyi hayata geçirdiğimizde D100 üzerinde Körfez’de trafik ışıkları tarih olacak” diye konuştu.

Son Güncelleme: 21.03.2014 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38