Aralık Ayı Meclisi Müjdeler İçin Toplandı

Körfez Belediye Meclisi, 2016 Aralık ayı olağan meclis toplantısını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirildi.

Aralık Ayı Meclisi Müjdeler İçin Toplandı

Körfez Belediye Meclisi, 2016 Aralık ayı olağan meclis toplantısını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirildi.

04 Aralık 2016 Pazar 15:02
 Aralık Ayı Meclisi Müjdeler İçin Toplandı

 Aralık Ayı Meclisi Müjdeler İçin Toplandı

Körfez Belediye Meclisi, 2016 Aralık ayı olağan meclis toplantısını Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran başkanlığında gerçekleştirildi.

Körfez Belediye Meclis Salonunda yapılan toplantı açılış, yoklama ve saygı duruşu ile başladı. Gerçekleştirilen Toplantıda 10 gündem maddesi ele alındı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, geçtiğimiz günlerde vefat eden Körfez Belediyesi personellerinden Osman Erek ve Belediye Meclis Üyesi İbrahim Fortacı’nın yeğeni Ziya Fortacı için taziye mesajı vererek konuşmasına başladı. Başkan Baran aynı şekilde Adana’nın Aladağ ilçesinde öğrenci yurdunda çıkan yangında hayatını kaybeden öğrenciler içinde taziye mesajı verdi. Başkan Baran, “Adana’nın Aladağ ilçesinde öğrenci yurdunda çıkan yangınında hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve yaralı çocuklarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Ülkemizin huzuruna yönelik düzenlenen terör saldırılarında hayatlarını kaybeden şehitlerimize de Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.” Dedi.

İlimtepe Yolu Duble Yol Oluyor

32 aylık bir süre zarfında gerçekleştirdiği yatırımlarla Körfez’i ülke genelinde örnek bir kent haline getiren Belediye Başkanı İsmail Baran, yılın son meclis toplantısında önemli müjdeler verdi. İlimtepe Duble Yol çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden Başkan Baran, Yarımca bölgesinden İlimtepe bölgesine çıkılan yolun 7 metre genişlikten 17 metreye çıkartılacağını ifade ederek gidiş ve dönüş olmak üzere toplamda dört şeritten oluşacağını söyledi. Başkan Baran bununla birlikte duble yol tamamlandığında ışıklandırması ve görünümüyle adeta oto yolu andıracak dedi.

İlimtepe Kültür Merkezi Hayırlı Olsun

Göreve geldiği süre itibariyle İlimtepe bölgesini şahlandıracak projelerin startını veren Başkan Baran, bölge halkına bir müjde daha vererek İlimtepe bölgesine Kültür Merkezi kazandıracak. Bu konu ile ilgili önemli bir adım atan Başkan Baran, Kültür Merkezinin ihalesini gerçekleştirdiklerini belirtti.

 

Yeni Araçlar Körfez’e Hayırlı Olsun

Bunun yanı sıra belediye hizmetleri için tahsis edilen araçları kendi bünyesine kazandıracağını her fırsatta dile getiren Başkan Baran, 60 aracın alım işlemlerini tamamladıklarını belirterek Körfez’e hayırlı olmasını diledi.

Sporun Başkenti Körfez’e Dev Salonlar

Sporun Başkenti olan Körfez’e yakışır salonları kentlilerin hizmetine sunan Başkan Baran, spora yönelik dev adımlar atmaya devam ediyor. Başkan Baran, meclis toplantısında Kaşkaldere, Çamlıtepe ve İlimtepe bölgesine spor salonu yapılması konusunda Büyükşehir Belediyesi ile anlaşmaya vardıklarını belirtti.

Marmara’nın İncisi Körfez’e Yakışır

Marmara’nın projelerle anılan ilçesi Körfez’de yeni bir proje daha hayata geçiyor. Sanayinin kalbi olan Körfez’in geçişindeki stratejik konumu vesilesiyle gündüz nüfusunun yerleşik nüfusunun birkaç katına çıkması ile hem Körfezlilerin hastane ihtiyaçlarını karşılamak ve hem de farklı bölgelerden gelen hastaların karşılanması amacıyla Körfez sınırları içerisinde Başkan Baran’ın gayretleriyle yapılacak Körfez Devlet Hastanesi Ek Bina için projelendirme çalışmaları tamamlandı. Başkan Baran, ayrıca projenin izinlerde dahil 3 ay içerisinde tamamlanacağını ifade etti.

Eğitime Katkı Paylarının İlk Taksitleri Öğrencilerin Hesaplarına Yatırıldı

Başkan Baran 2016 yılının son meclis toplantısında bir müjde daha vererek geçen yıl 2700 olan Eğitime Katkı Paylarını bu yıl itibari ile 2850 çıkartarak ilk taksitlerini öğrencilerin hesaplarına yatırdıklarını söyledi.

Bir sonraki meclis tarihi 04 Ocak 2017 saat 15.00 olarak belirlendi.

Son Güncelleme: 04.12.2016 15:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38