banner28
banner23
banner36

Baran’ın Gaziler Günü mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Baran’ın Gaziler Günü mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

19 Eylül 2016 Pazartesi 19:40
Baran’ın Gaziler Günü mesajı

 “Bu Gazi Milletin Bir Ferdi Olmaktan Gurur Duyuyorum”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın Gaziler Günü mesajı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Baran, “15 Temmuz gecesi yaşananlar bütün dünyaya göstermiştir ki; halkımız, bağımsızlığı ve milli iradeye sahip çıkmak için nice şehitler ve gaziler vermeye hazırdır” dedi.

Başkan Baran, “19 Eylül 1921'de Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Mustafa Kemal Atatürk'e Mareşal rütbesi ve Gazi unvanı verilmiş, 19 Eylül günü de “Gaziler Günü” olarak kabul edilmiştir.

Ülkemizin topraklarını korumak ve savunmak adına, üstün bir cesaret örneği göstererek en güç koşullar altında bile canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehit ve gazilerimiz her zaman onur kaynağımız olmuştur. Çanakkale ve İstiklal Savaşı ruhunu hiç kaybetmeyen, ülkemizi hain planlarla ve kalleş işbirlikleri ile bölmeye çalışan teröre karşı şehitliğe niyet eden kahramanlarımızın haklarını ödeyemeyiz. Allah hepsinden razı olsun. “Mevzu bahis olan vatan ise, gerisi teferruattır” anlayışıyla tarih boyunca ve son olarak 15 Temmuz gecesi hiç düşünmeden canını ortaya koyan Aziz Türk Milleti gazi bir millettir. Bu gazi milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum.

Geçmişte verdikleri büyük mücadelelerle, bugün özgür ve huzurlu bir biçimde yaşamamızı sağlayan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bugün aramızda olmayan tüm şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize de aynı duygularla minnet, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

Son Güncelleme: 21.09.2016 22:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38