Başkan Baran Çalışmaları Denetledi

Körfez Belediyesi, yükselen bir değer ve örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Başkan Baran Çalışmaları Denetledi

Körfez Belediyesi, yükselen bir değer ve örnek bir kent olma yolunda yürüttüğü çalışmalarına son sürat devam ediyor.

29 Haziran 2015 Pazartesi 14:06
 Başkan Baran Çalışmaları Denetledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yapımı devam eden çalışmalar sık sık gezerek çalışmaları yerinde inceliyor ve çalışmalar hakkında gerekli bilgileri yetkililerden alıyor. Son olarak yapımı devam eden dev bir proje olan kuzey mahallesi alternatif yol çalışmasını denetleyen Başkan Baran, çalışmalarda gelinen son noktayı bizzat takip etti.

Modern Köprünün İnşasına Başlanıldı

Körfez’de alt yapı, asfalt ve yol açım çalışmalarının kalıcı olmasına önem vererek, çalışmaları başarılı bir şekilde sürdüren Körfez Belediyesi, planlamalar çerçevesinde Kuzey Mahallesi Dalyan Sokak’a modern köprü inşa ediyor. Körfez’i çağdaş ve daha modern bir yapıya kavuşturmak için, sosyal projeler ve çevre düzenlemesi çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ulaşım konusundaki çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Açılan yeni yollar, yapılacak olan alternatif yollar Körfez’e nefes aldıracak. Bu kapsamda kuzey mahallesine yapılacak olan modern köprü vatandaşlara ulaşım konusunda büyük bir rahatlık sağlayacak.

Kuzey mahallesi dalyan sokak’ta bulunan istinat duvarının üzerinden yapılacak olan köprü merkez camisine gidecek vatandaşların güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlayacak. Bölge halkının güvenli bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla yapılan köprünün çelik kondisyonlarla yapılacağı çalışmaların da kısa bir süre sonra neticelendirileceği bildirildi.

Asfalt Serim Çalışmaları Hız Kesmeden Devam Ediyor

Geçtiğimiz aylarda Körfez’in mahallelerinde gerçekleştirilen asfalt çalışmalarında rekor kıran Körfez Belediyesi yol yapım çalışmalarına bu Ramazan Ayında da hızla devam ediyor. Körfez’de pek çok noktada sürdürülen çalışmalarda tonlarca asfalt serimi Körfez’in sokaklarıyla buluştu. Güney Mahallesinde yapılan fizibilite çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hür Sokak ve Şenli Sokakta asfalt çalışmaları başladı. Bunun yanı sıra Preveze ve Avcı sokakta da ekipler kısa bir süre sonra asfalt serim çalışmalarına başlayacak. Yapılan çalışmaları Fen İşleri Müdürü Mehmet Fahri Altunakar ve Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu ile birlikte inceleyen Başkan Baran, “Bütün yatırımlarımız daha modern bir Körfez için” dedi.

Bizim Sevdamız Körfez

Belediye Başkanı İsmail Baran, “Biz de bayrağı düşürmeden daha yukarıya götürme konusunda gayret sarf ediyoruz. Allah mahcup etmesin. Bizim tek derdimiz var, hizmetkâr olmak, vatandaşlarımızın derdine derman olabilmek, onların taleplerini yerine getirmek. Bizim tek sevdamız bu. Körfez halkı her zaman hizmetlerin en iyisine ve kalitelisine layıktır” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 01.07.2015 11:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38