Başkan Baran Doğan’ı Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ağırladı.

Başkan Baran Doğan’ı Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ağırladı.

28 Mayıs 2014 Çarşamba 19:26
 Başkan Baran Doğan’ı Ağırladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret ederek başarılar dileyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a meclis üyesi İbrahim Elgin eşlik etti. Ziyarette Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve İsa Taş, Körfez Belediyesi Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan, Körfez Belediyesi Özel  Kalem Müdürü Emrah Çoban da hazır bulundu.

Başkanlık makamında sıcak ve samimi sohbet havasında geçen görüşmede Baran ve Doğan seçim sürecini değerlendirirken Kocaeli’de belediyecilik anlamında önemli projelerle ilgili mesaj verdiler.

Ziyarette Nevzat Doğan, Başkan Baran ile birlikte yeni dönemde güzel çalışmalar yapılacağına inancının tam olduğunu belirterek her zaman destek olmaya hazır olduklarını belirtti.

Seçildiği günden beri yoğun ziyaretçi trafiği yaşadığını belirten Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ikinci dönem seçilen Belediye Başkanı Doğan’ın çalışmalarının halk tarafından takdirle karşılandığını ifade ederken; “Kocaeli’nin siyasetinin renkli bir siması olan Nevzat Bey’in üstün ve gayretli çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bu yeni dönemde Büyükşehrimizle ve diğer ilçe belediye başkanlarımızla el ele, gönül gönüle güzel hizmetlere imza atacağımıza inanıyoruz. Körfez, ülkemizin en önemli ilçelerinden biridir. 40 yıllık Körfez’de yaşayan biri olarak ilçemize hizmet etme şansına sahip olduğum için gururluyum yapacağımız hizmetlerin tüm halkımıza hayırlar getirmesini diliyor, teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi

Ziyaret anısına Başkan Doğan, Baran’a saat kulesi hediye etti.

Son Güncelleme: 04.06.2014 14:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38