Başkan Baran, Dünya Yaşlılar Gününü Kutladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

Başkan Baran, Dünya Yaşlılar Gününü Kutladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

01 Ekim 2015 Perşembe 14:21
 Başkan Baran, Dünya Yaşlılar Gününü Kutladı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaşlılara saygı ve sevgi içerinde sahip çıkılması gerektiğini belirterek “Yaşlısına, büyüğüne saygı göstermeyen, tecrübesinden yararlanmayan toplumun atıl kalmaya mahkûm olacağına inanan, geleneğine ve kültürüne sahip çıkan bir milletiz. Yaşlılarımız, yaşanmışlıklarıyla geçmişimiz; örnek aldığımız tecrübeleriyle geleceğimizdir.” dedi.

Göreve başladığı günden itibaren sosyal belediyecilik çalışmalarını aralıksız sürdüren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, yaşlı vatandaşların yalnız bir gün değil, yılın her günü yanlarında olduklarını ayrıca vurguladı. Başkan Baran, “Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir. Bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bir ömrün büyük kısmını topluma ve ülkeye hizmetle geçirmiş insanların, yaşlandıkları ve bakıma muhtaç oldukları dönemde ömürlerinin sonuna kadar insan onuruna yakışır bir şekilde bakım talep etme hakları vardır. Körfez Belediyesi olarak bizler de yaşlılarımızın rahat etmesi için çeşitli çalışmalar yürütüyoruz” ifadelerini kullandı.

Başkan Baran mesajına yaşlılarımıza hürmet ve hizmet etmeliyiz diyerek, “Milli ve manevi değerlerimizin, kültürel yaşantılarımızın taşıyıcısı yaşlılarımızı her gün hatırlayıp, onlara sevgimizi hissettirmemiz gerekli. Toplumumuzun önemli bir bölümünü oluşturan yaşlılarımızın gönüllerini hoş tutarak, onlara saygı, hürmet ve hizmeti eksik etmememiz gerekmektedir. Yaşlılarımız bizlere geçmişi anlatan, geçmişe ışık tutanlardır.Yaşlılarımızın sağlıklı ve mutlu bir yaşam sürmelerinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Baran, bu duygularla tüm yaşlılarımızın 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü’nü kutluyor, yaşlılarımıza sağlıklı, mutlu nice güzel günler diliyorum” ifadelerine yer verdi.

Son Güncelleme: 01.10.2015 14:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38