Başkan Baran Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Kasım ayı daraltılmış 81. İlçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya gelerek yapılan yatırımları anlattı.

Başkan Baran Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Kasım ayı daraltılmış 81. İlçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya gelerek yapılan yatırımları anlattı.

23 Kasım 2016 Çarşamba 15:59
Başkan Baran Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu

 Başkan Baran Teşkilat Mensuplarıyla Buluştu

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği Kasım ayı daraltılmış 81. İlçe danışma meclisi toplantısında partililerle bir araya gelerek yapılan yatırımları anlattı.

Partililerle Bir Araya Geldi

AK Parti Körfez İlçe Başkanlığı tarafından 81. Daraltılmış İlçe danışma meclisi toplantısı gerçekleştirildi. İlçe Başkanı Av. Osman Badem’in ev sahipliğinde gerçekleşen danışma meclisine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Av. Emel Ceylan Balcıoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti Körfez İlçe Gençlik Kolları Başkanı Kadir Alçık ve Yönetimi, AK Parti Körfez İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevil Özbek ve Yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve teşkilat mensupları katılım sağladı.  

“Körfezimize Yakışır Bir Hastane“

Körfez’i yaptığı yatırımlar, vizyon projeleri ile marka kent olma yolunda hızla yükselten, Türkiye genelinde önemli başarılı ödüllerini İlçeye kazandıran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran yaptığı ve yapacağı yatırımları teşkilat mensupları ile paylaştı.
Başkan Baran, “Kıymetli İlçe Başkanım, İl Başkan Yardımcım, hanımefendiler, beyefendiler hepinizi saygı, sevgi, hürmet ve muhabbetle selamlıyorum. 81. Daraltılmış ilçe danışma meclisimiz hayırlara vesile olsun. Körfezimiz de yatırımlar hız kesmeden devam ediyor. İlçe Başkanlığımızın önünde bulunan ve geçtiğimiz haftalar da temelini attığımız Sarnıç Han vizyon projemizin çalışmaları profesyonel ekiplerimizce yürütülüyor. Vatandaşımızın talep ve isteklerine göre, onların daha rahat hizmet alabilmeleri adına Körfezimize yakışır bir hastane yapacağız. Prefabrik bir hastane değil modern kurumlu bir hastaneyi İlçemize ve İlçe Halkımızın hizmetine sunacağız inşallah. “ ifadelerini kullandı.

“Selçuklu ve Osmanlı Mimarisine Önem Veriyorum”

Marmara’nın incisi olan Körfezimize “ yüzme havuzu, spor akademileri, kapalı pazaryerleri, köylerimize ve mahallelerimize Kültür Merkezleri, ücretsiz Wi-Fi durakları “ gibi birçok yatırım kazandırdık. Görsellik açışında da önemsediğimiz projelerimizde Osmanlı aşığı olan bir Osmanlı torunu olarak, Selçuklu ve Osmanlı mimarisinin kullanılmasına özen gösteriyor ve önem veriyorum. “ dedi.

Teşkilat Mensupları’ndan Başkan Baran’a Teşekkür

Antalya EXPO Center’da düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme yarışmasında “Hereke Kalesi Restorasyonu” ile Körfez’e büyük bir başarı ödülü kazandıran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı tebrik eden partililer bu gururu kendilerine yaşattığı için teşekkür ettiler.

 

 

 

 

Son Güncelleme: 23.11.2016 16:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38