banner28
banner23
banner36

Başkan Baran’dan öğrencilere müjde

Eğitim katkı payı için başvurular ekim ayında başlıyor Türkiye’de üniversite öğrencilerine ‘eğitime katkı payı’ veren tek belediye olan Körfez Belediyesi, desteğini bu sene de devam ettirecek

Başkan Baran’dan öğrencilere müjde

Eğitim katkı payı için başvurular ekim ayında başlıyor Türkiye’de üniversite öğrencilerine ‘eğitime katkı payı’ veren tek belediye olan Körfez Belediyesi, desteğini bu sene de devam ettirecek

13 Eylül 2018 Perşembe 11:59
Başkan Baran’dan öğrencilere müjde


Körfez Belediyesi Gün Işığı Derneği iş birliği doğrultusunda, 4 yıllık devlet üniversitelerinde okuyacak olan öğrencilere verdiği eğitime katkı payı desteğini bu yıl da devam ettirecek. Belediye Başkanı İsmail Baran; “Genç kardeşlerimize ne söz verdiysek yerine getirdik. Görevde olduğumuz süre içinde öğrencilerimizin eğitim alanında her zaman yanında olacağız. Ekim ayının ilk haftasından itibaren burs başvurularımız başlayacak. Hiçbir genç kardeşimizin şüphesi olmasın, Başkan ağabeyleri onların her zaman yanında” ifadelerine yer verdi.
BAŞVURULAR EKİM AYINDA

İnternet üzerinden başvurusunu yapan öğrenciler; online başvuru sonrasında kendilerinden istenecek olan nüfus cüzdan fotokopisi, öğrenci belgesi, bankamatik kartı veya hesap dekont fotokopisi, 1 adet fotoğraf ve ikametgah ilmühaberi gibi belgeleri Körfez Belediyesi’ne gelerek yetkililere teslim edecek. Başvurular, ekim ayının ilk haftasında başlayacak.
RESMİ SİTEDE YAYINLANACAK
Başvuru süresinin tamamlanmasının ardından yapılacak değerlendirmeler sonrasında eğitime katkı payı verilmesi kararlaştırılan öğrencilerin isimleri, yine www.korfez.bel.tr adresinden duyurulacak. Daha sonra katkı payı ödemeleri öğrencilerin hesaplarına yatırılacak.

YILLARIN HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞÜYOR!
Eğitime, öğrencilere büyük önem veren Başkan İsmail Baran, yıllardır hayali kurulan Körfez Kampüsü’nü ilçede hayata geçirdi. 2018-2019 akademik yılında Kocaeli Üniversitesi – Yabancı Diller Yüksekokulu olarak faaliyete geçecek olan kampüs, tüm fakültelerin hazırlık sınıflarını da içinde barındıracak. Körfez artık sanayi değil, İlim kenti olarak anılacak.

 

Son Güncelleme: 14.09.2018 18:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38