banner28
banner23
banner36

Başkan Söğüt, asfalt çalışmalarını takip etti

Başkan Söğüt, asfalt çalışmalarını takip etti

02 Temmuz 2021 Cuma 10:11
Başkan Söğüt, asfalt çalışmalarını takip etti

SOKAKLARI TEK TEK ELDEN GEÇİRİYORUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve İSU altyapı problemlerini gidermek için başlattığı içme suyu, kanalizasyon, yağmur suyu altyapı çalışmaları belirlenen program çerçevesinde devam ediyor. Yapılan hummalı çalışmaları yerinde inceleyerek bölge halkıyla sohbet eden Başkan Söğüt, “Sokakları tek tek elden geçiriyoruz” dedi.

KÖRFEZ ALTYAPISI VE ÜSTYAPISIYLA ÖRNEK BİR İLÇE OLACAK

Körfezlilerin kesintisiz sağlıklı içme suyu ile atık su ve yağmur suyu altyapısı için yapılan çalışmaların önemine vurgu yapan Başkan Söğüt, “Körfez altyapısı ve üstyapısıyla örnek bir ilçe olacak. Artık mevcut altyapı günlük yaşamı kaldırmıyordu. Gün geçtikçe nüfusu artan ve gelişen bir ilçeyiz. O yüzden yapılan bu çalışmaların önemi çok büyük ” İfadelerini kullandı.

ÇALIŞMALAR PROGRAM ÇERÇEVESİNDE DEVAM EDECEK

Ayrıca asfalt serim çalışmalarının tamamlandığı bölgeleri eskisinden daha iyi hale getiren ekipler, sokakların kaldırımlarını daha konforlu ve kullanışlı hale getiriyor. Altyapısı tamamlanan cadde ve sokakların asfalt ile yama çalışmaları da belirlenen programlar çerçevesinde devam edecek.

Son Güncelleme: 02.07.2021 18:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38