Boşanmak isteyen eşini kafasından vurdu

Körfez'de 22 yaşındaki Hümeyra Korkmaz isimli öğretmen ayrı yaşadığı eşi tarafından silahla vurularak yaralandı.

Boşanmak isteyen eşini kafasından vurdu

Körfez'de 22 yaşındaki Hümeyra Korkmaz isimli öğretmen ayrı yaşadığı eşi tarafından silahla vurularak yaralandı.

13 Ocak 2016 Çarşamba 16:53
 Boşanmak isteyen eşini kafasından vurdu

Körfez Güney Mahallesi Seher Sokak Dilaver Apartmanında Sinan Korkmaz isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Hümeyra Korkmaz’ı silahla başından vurdu. Sinan Korkmaz, olay yerinden kaçarak uzaklaşırken komşuları polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Ağır yaralanan Hümeyra Korkmaz, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Alınan bilgi ve iddialara göre; Korkmaz çifti bir süre önce kavga etmiş, Hümeyra Korkmaz çocuklarını alarak baba evinde yaşamaya başlamıştı. Hümeyra Korkmaz, eşi Sinan Korkmaz için yaklaşma yasağı çıkarttı. Bir süredir işsiz olduğu öğrenilen Sinan Korkmaz, bugün öğle saatlerinde Hümeyra Korkmaz'ı arayarak, çocuğunu görmek ve harçlık vermek istediğini ifade etti. Hümeyra Korkmaz’ın yaklaşma yasağından dolayı şikayetçi olmayacağını belirterek, çocuğunu görebileceğini söylemesi üzerine Sinan Korkmaz, Hümeyra Korkmaz'ın kaldığı baba evine gitti. Sinan Korkmaz ile Hümeyra Korkmaz kapıda konuşmaya başladı. Tartışmaya dönen konuşmada Sinan Korkmaz, yanında taşıdığı silahla Hümeyra Korkmaz'ı başından vurdu.

 

 

Son Güncelleme: 24.01.2016 19:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38