banner28
banner23
banner36

Kentin Vitrinine Yeni Yüz

Körfez’in turistik mekânlarından olan Hereke Sahili artık temiz plajına ve denizine sahip oldu.

Kentin Vitrinine Yeni Yüz

Körfez’in turistik mekânlarından olan Hereke Sahili artık temiz plajına ve denizine sahip oldu.

06 Temmuz 2015 Pazartesi 13:24
 Kentin Vitrinine Yeni Yüz

Herekeliler’in sahilde yürüyüş ve piknik yapabileceği, gençlerin bisiklete binip spor yapabileceği, anfi alanında çeşitli gösteri ve konserlerin yapılabileceği, Körfez’in eşsiz manzarasını seyredilebileceği Şirinyalı sahili, Körfezlilerin ortak noktası olacak.

Plaj Alanı Halka Açıldı

Yapımı kısa bir süre önce tamamlanarak halkın hizmetine açılan Hereke Sahili, içerisinde barındırdığı özelliklerle Körfez’i çekim merkezi yapacak. Yeni yapılan plaj alanı ile denize girilebilecek her türlü donatı en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. Körfez-Hereke Şirinyalı''da 1. etap sahil düzenlemesi kapsamında yapılan düzenlemelerde yol ve ahşap bordür, yeşil alan düzenlemesi, piknik masaları, kameriyeler, çeşmeler yer alıyor. Çocuk oyun alanları, çelik konstrüksiyon teras ve iskeleler ile güneşlenme alanına bir de güneşlenme teras alanı oluşturuldu.

Vatandaşlar Sahilin Tadını Çıkartıyorlar

Plaj alanına kum serilen sahilde duş, soyunma kabinleri, engelli ve bay-bayan tuvalet alanları da oluşturularak vatandaşın konforu en ince ayrıntısına kadar düşünüldü. İlk etabı biten çalışmanın hemen ardından bölge sakinleri ve Körfezliler Hereke Sahiline akın etti. Özellikle plaj alanına gelen vatandaşlar deniz, kum ve güneşin keyfini doyasıya çıkarttılar.

Son Güncelleme: 08.07.2015 13:18
Anahtar Kelimeler:
Kentin Vitrinine Yeni Yüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38