Kocaeli SMMM’ den KTO’ ya Ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

Kocaeli SMMM’ den KTO’ ya Ziyaret

Kocaeli Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Yönetimi, Körfez Ticaret Odası’nı ziyaret etti.

05 Haziran 2015 Cuma 13:49
 Kocaeli SMMM’ den KTO’ ya Ziyaret

Kocaeli SMMM Odası Başkanı Fikret Gökmen ve Yönetim Kurulu üyelerini, Körfez Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ve Oda yöneticileri karşıladı. Kocaeli SMMM Odası Başkanı Fikret Gökmen, Körfez Ticaret Odası’nın önemli paydaş kuruluşlarından birisi olduğunu belirterek, “Yasal zorunluluklar sebebiyle ortak çalışmalarımız, projelerimiz oluyor.  Körfez Ticaret Odası gerek temsil ettiği iş dünyası gerekse üstlendiği sorumluluklar açısından ilçede önemli bir yere sahip. Her iki kuruluşumuzda hizmet ettiği iş dünyasına yönelik ortak çalışmalar gerçekleştirilebilir” açıklamalarında bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyet dile getiren KTO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Efe ise, serbest muhasebeci ve mali müşavir camiasının, iş dünyasının en önemli partneri ve çözüm ortağı olduğunu belirterek, Fikret Gökmen önderliğindeki yönetime çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ayrıca karşılıklı olarak kurumların çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Son Güncelleme: 08.06.2015 13:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38