Körfez danışma meclisi gerçekleşti

AK Parti körfez ilçe teşkilatları 81.Daraltılmış Danışma Meclisini ilçe başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirdi.

Körfez danışma meclisi gerçekleşti

AK Parti körfez ilçe teşkilatları 81.Daraltılmış Danışma Meclisini ilçe başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirdi.

23 Kasım 2016 Çarşamba 15:55
Körfez danışma meclisi gerçekleşti

 AK Parti körfez ilçe teşkilatları 81.Daraltılmış Danışma Meclisini ilçe başkanlığında teşkilat mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirdi.Genel merkezin belirlediği formatta ilçe anakademe, gençlik kolları, kadın kolları, mahalle başkanları ve  belediye meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen 81. daraltılmış ilçe danışma meclisi ilçe başkanı Osman Badem’in açılış konuşmalarıyla başladı. Akabinde belediye başkanı İsmail Baran’ın selamlama konuşmaları gençlik ve kadın kollarının faaliyet sunumlarıyla devam etti.Danışma meclisinin son bölümünde ise teşkilat mensuplarının yerel ve genel gündem ile alakalı olarak soru görüş ve önerileri dinlendi. Daha sonra ilçe başkanı Osman Badem’in kapanış konuşmaları ile 81.daraltılmış ilçe danışma meclisi son buldu.

Osman Badem ‘’ne davamızdan nede sevdamızdan vazgeçmeyeceğiz’’

   Körfez ilçe 81.danışma meclisinin açılış konuşmalarını gerçekleştiren ilçe başkanı Osman Badem ak partinin iktidarda 14. yılını doldurduğunu bu süre içerisinde Türkiye’nin çağ atladığını ifade ederek, teşkilatlarımızın bu süre içerisinde girmiş olduğu seçimlerden zaferlerle ayrıldığını her seçimde hükümetimiz gibi üstüne koyarak bugünlere geldik 2023 hedefleri doğrultusunda önümüz açık yakın zamanda bir referandum gözüküyor biz hazırız ve en son seçimde almış olduğumuz oyun üzerine çıkacağız körfez hazır dedi.Teşkilatçılık terbiyesinin her şeyin önünde olduğunu bunu gözeterek hareket edilmesi gerektiğini söyleyen Badem kurucu liderimize layık olma adına bunun farz olduğunu ifade etti.Başkanı olduğum körfez ilçe teşkilatlarının her zaman ne davasından nede sevdasından asla vazgeçmeyeceğini kamuoyununda bunu bilmesinde fayda olduğunu söyleyerek sözlerine son verdi.

Son Güncelleme: 23.11.2016 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38