banner28
banner23
banner36

Körfez Ticaret Odası, Alibaba.com işbirliği ile e-ticaret eğitimi verdi

Körfez Ticaret Odası son dönemde hızla gelişen e-ticaret eğitimlerine devam ediyor.

Körfez Ticaret Odası, Alibaba.com işbirliği ile e-ticaret eğitimi verdi

Körfez Ticaret Odası son dönemde hızla gelişen e-ticaret eğitimlerine devam ediyor.

10 Aralık 2020 Perşembe 21:25
Körfez Ticaret Odası, Alibaba.com  işbirliği ile e-ticaret eğitimi verdi

Bu kapsamda Sınır ötesi B2B online pazarlama yöntemleri ve Alibaba ile ihracat konulu eğitim programında üyeleri ile webinar üzerinden bir araya geldi.

E-TİCARETİN ÖNEMİNİ VURGULADI

Körfez Ticaret Odası ve Alibaba.com işbirliği ile gerçekleştirilen eğitimde, pandemi sürecinde  e-ticaretin öneminin çok daha arttığını vurgulandı. Eğitmen Aykut Ayan,  Ticaret odası üyelerine; Sınır ötesi ticarette B2B pazarlama stratejilerinin sırlarını anlattı.  Online sınır ötesi B2B pazarlama yöntemleri, Alibaba da başarının sırları nelerdir, Alibaba da alıcı ve satıcılar nasıl buluşur, Alibaba üzerinden ihracat akışı nasıl olur, Mesajlaşma ve Talep yönetimi nasıl yapılır gibi başlıklar altında yapılan sunum, oda üyeleri tarağından ilgiyle karşılandı. Çağa ayak uydurarak yeniliklere açık olmanın önemine vurgu yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38