Körfezliler Aidiyet Örneği Sergiledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolünün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu.

Körfezliler Aidiyet Örneği Sergiledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolünün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu.

08 Temmuz 2016 Cuma 12:36
 Körfezliler Aidiyet Örneği Sergiledi

 Körfezliler Aidiyet Örneği Sergiledi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ilçe protokolünün Tütünçiftlik Kültür Merkezi’ndeki bayramlaşmasına halkın ilgisi yoğun oldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği Kent Bayramlaşmasında paylaşmanın önemi biz kez daha vurgulandı.
Bayramlaşma programında açılış konuşmasını yapan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ’’Bayramlar sevinç, mutluluk, birlik, beraberlik ve kucaklaşma günleridir. Buradan tüm İslam aleminin ve hemşerilerimin bayramını kutluyorum. Allah yaptığımız ibadetleri tuttuğumuz oruçlarımızı kabul etsin“ dedi.
Sabah saat. 10.00’da Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde Körfezlileri karşılayan Belediye Başkanı İsmail Baran, daha sonra vatandaşlarla birlikte kahvaltı yaptı. Kent Bayramlaşması Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Garnizon Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan, Körfez Jandarma Komutanı Üsteğmen Fikret Çetin Kale, Körfez Müftüsü Hasan Erdoğan, Körfez Ticaret Odası Başkanı Mustafa Efe, Belediye Başkan Yardımcıları, Siyasi Parti Temsilcileri, Birim Müdürleri ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Amacımız Birlik ve Beraberlik
Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez halkının dolu dolu ve maneviyat duygularının yoğun bir şekilde yaşandığı bir Ramazan Bayramı geçirdiğini belirterek, bayramların dargınlıkların ve küskünlüklerin unutulduğu, sevgi, saygı ve kardeşliğin ön plana çıktığı özel günler olduğunu belirtti. Başkan Baran; “Birlik ve beraberliğimizin sembolü olan bayramlarda herkesi kucaklamalı, yaşlıları, düşkünleri, muhtaç insanları hatırlamalı, bu güzel günlerde onları da ziyaret ederek bayram sevincini paylaşmalıyız” diye konuştu. Başkan Baran, “Ramazan ayı boyunca belirli günler gerçekleştirdiğimiz iftar programları ve ramazan etkinlikleri ile binlerce vatandaşımız ile aynı sofrada iftar açarak eski ramazanları birlikte hatırladık.  Bütün amacımız birlik ve beraberlik içinde Körfez’i daha iyi yerlere getirmektir. Bunun yanı sıra son zamanlarda ülkemizde ve dünya genelinde yaşanan terör olaylarını esefle kınıyorum. Amacı dini, dili ve ırkı olmayan bu terör belasını birlik ve beraberlik içerisinde yeneceğimize canı gönülden inanıyorum. Şehitlerimize, ölülerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyor, tüm hemşerilerimizin aileleri ile birlikte huzurlu, mutlu ve bereketli bir bayram geçirmesini Yüce Allah'tan niyaz ediyorum" dedi.
Her Günümüz Bayram Havasında Geçer
Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ise Ramazan bayramının tüm İslam alemine huzur ve barış getirmesini temenni ederek; "Ramazan ayı boyunca kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örnekleri sergilendi. Vatandaşlarımızla aynı sofrada iftar açtık. Her günümüz inşallah bayram havasında geçer" şeklinde konuştu.

Son Güncelleme: 08.07.2016 12:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38