Muhtar Şöhretli'den Kadınlar günü ziyareti

Muhtar Şöhretli 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla tüm Kadınları temsilen, Şehit annesi Nazmiye Çöpoğlunu ziyaret etti.

Muhtar Şöhretli'den Kadınlar günü ziyareti

Muhtar Şöhretli 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü dolayısıyla tüm Kadınları temsilen, Şehit annesi Nazmiye Çöpoğlunu ziyaret etti.

10 Mart 2014 Pazartesi 13:07
Muhtar Şöhretli'den Kadınlar günü ziyareti
 Muhtar Şöhretli konuşmasında,

1999 yılında şehit düşen aynı zamanda Mimar Sinan Mahallesinde bir Sokak ismine verilen, Sevgili Şehidimiz Erdoğan Çöpoğlunu bir kez daha Saygıyla, Sevgiyle ve rahmetle anıyorum.
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeni ile klasik ziyaretlerin dışında siz şehit annesini ziyaret etmeyi daha anlamlı buldum. Öncelikle sizin ve sizler aracılığı ile tüm Dünya Kadınlarımızın gününü kutlarım dedi.


Sıcak ortamda geçen ziyaret esnasında duygusal anların yaşandığı’ da gözlerden kaçmadı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren, Şükrü Çöpoğlu ve Nazmiye Çöpoğlu çifti Aynur Şöhretli’ye teşekkür ederek,
önümüzdeki yerel seçimlerde başarılar dilediler.


Muhtar Şöhretli'nin günün anlam ve önemi için,  yaptığı açıklama,

       

8 Mart Dünya Kadınlar Günü, tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam istediklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.

Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevlere imza atmışlardır.

 Yaşamımızın doğumdan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandırdığımız ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren  bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar gününu en içten dileklerimle kutlar sağlık mutluluk ve esenlikler dilerim.

 

 

Son Güncelleme: 10.03.2014 13:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38