Muhtarlardan Başkan Baran'a destek ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a, 43. düzenlenecek olan Altın Kiraz Festivali için Körfez’in Mahalle Muhtarları destek ziyaretinde bulundu.

Muhtarlardan Başkan Baran'a destek ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a, 43. düzenlenecek olan Altın Kiraz Festivali için Körfez’in Mahalle Muhtarları destek ziyaretinde bulundu.

31 Mayıs 2016 Salı 14:43
Muhtarlardan Başkan Baran'a destek ziyareti

 Körfez Muhtarlarından Başkan Baran’a Destek Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a,  43. düzenlenecek olan Altın Kiraz Festivali için Körfez’in Mahalle Muhtarları destek ziyaretinde bulundu. 
Körfez’in 36 mahalle muhtarlarıyla birlikte gerçekleştirdiği koordinasyon toplantıları ile Körfez’de birlik ve beraberlik olgusu oluşturan İsmail Baran’a, mahalle muhtarlarından sonsuz destek geldi. 
İsmail Baran ve Muhtarlar El Ele
Muhtarlara verdiği önemletanınan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, muhtarları makamında ağırladı. Körfez’de 3-4-5 Haziran tarihlerinde 3 gün boyuncasürecek, çeşitli aktivitelere ev sahipliği yapacak olan 43. ü Altın kiraz Festivali için, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, muhtarlar ile birlikte çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. 
Baran’a Tam Destek
Gerçekleştirdiği her projede mahalle muhtarlarının görüş ve önerilerini dikkate alan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a, Körfez mahalle muhtarları tam destek veriyor. Yapmış oldukları ziyarette konuşma yapan mahalle muhtarları şu ifadelere değindi “Kıymetli Belediye Başkanımız, öncellikle bizleri makamınız da ağırladığınız için çok teşekkür ederiz. Bizlerin görüş ve önerilerimizi dikkate alıyor olmanızdan dolayı çok memnunuz. Göreve geldiğinizden bu yana, mahalle muhtarları olarak bizlerde elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Körfezimizde ve Kocaali’de büyük ses getirecek olan 43. Altın Kiraz Festivali için desteklerimizi vermeye hazırız.“ ifadelerini kullandılar.
Kocaeli’ye 43. Altın Kiraz Festivali Damgasını Vuracak
Körfez Mahalle Muhtarlarını makamında ağırlayan Başkan Baran şu sözlere değindi ; “Öncelikle destek ziyaretlerinizden ötürü siz değerli mahalle muhtarlarıma teşekkür ederim. Her zaman belirttiğim gibi sizlerle koordineli bir şekilde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ediyoruz. 43.sünü düzenleyeceğimiz Altın Kiraz Festivali, bizlerin ve sizlerin çalışmalarının sonucunda sadece Körfez’de değil, Kocaeli’nde de damgasını vuracak. Nazik ziyaretlerinizden dolayı tekrar teşekkür ederim. “ dedi.
Gerçekleştirilen ziyaret,  Körfez mahalle muhtarlarının Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a çiçek takdim etmesi ve hatıra fotoğrafının çekilmesi ile son buldu.

Son Güncelleme: 31.05.2016 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38