Sarnıç Han Projesinin Startı Verildi

Körfez’in çekim gücünü artıracak projenin startı veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile protokol anlaşmasını imzaladı.

Sarnıç Han Projesinin Startı Verildi

Körfez’in çekim gücünü artıracak projenin startı veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile protokol anlaşmasını imzaladı.

16 Kasım 2015 Pazartesi 14:14
 Sarnıç Han Projesinin Startı Verildi
Protokol Anlaşması İmzalandı
Tütünçiftlik merkezde yepyeni ve modern bir yaşam alanı haline getirmek için Sarnıç Han projesinin startını veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, projenin Körfez'in marka değerini yükselteceğini söyledi. Bütün gayretlerinin Körfezlilerin rahat, huzurlu, temiz yaşam alanlarının olduğu bir kent olduğunu ifade eden Belediye Başkanı İsmail Baran, Ziraat Bankası Yönetim Bölüm Başkan Vekili Fatih Nusret Dur ile birlikte Sarnıç Han projesi için protokol anlaşmasına imzaladılar. 
Proje Yeni Ufuklar Açacak
Mardin taşı kullanılarak inşa edilecek yapıda el işçiliği taş oymaları kullanılacak. Geleneksel mimari ile modern mimarinin sentezinden oluşan yapı, çevreye ve kente sosyal kazanım sağlaması ile birlikte yeni ufuklar açacak. Projesi onaylanıp en kısa süre içerisinde ihalesi yapılacak olan Sarnıç Han projesi içerisinde birçok özelliği barındıracak. Tekno marketi, buz pisti, mağazalar, ofisler, çocuk oyun alanları ile her ayrıntının düşünüldüğü yapıda Osmanlı ve Selçuklu tarzı motifler ve işleme özellikleriyle özgünlüğünü hissettirecek.
Başkan Baran, “Projemizin İhalesini Gerçekleştirip Temel Atma Törenini Hep Birlikte Yapacağız”
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, imzalanan protokol anlaşmasının ardından, amacımız modern şehircilik anlayışı içerisinde vatandaşımıza en iyisini sunmak içeresinde sosyal donatıları olan modern bir kenti inşa etmek.” dedi. Başkan Baran, “Farklı bir mimari yapıya sahip olan Sarnıç Han projemiz bölgemize ayrı bir hava katacak. İçerisinde sosyal donatıların olduğu projemizin startını bugün verdik. İnşallah bu projemizin ihalesini gerçekleştirip temel atma törenini hep birlikte yapacağız, ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 18.11.2015 13:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38