banner28
banner23
banner36

Yüzme Havuzu Göz Dolduruyor

Daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent için ilçe genelinde spor, sağlık, sosyal ve kültürel birçok tesis sunan Körfez Belediyesi, Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda uzman kadrosu ve hocaları ile Körfez Belediyesi güvencesiyle hizmet veriyor.

Yüzme Havuzu Göz Dolduruyor

Daha yaşanabilir ve sağlıklı bir kent için ilçe genelinde spor, sağlık, sosyal ve kültürel birçok tesis sunan Körfez Belediyesi, Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda uzman kadrosu ve hocaları ile Körfez Belediyesi güvencesiyle hizmet veriyor.

30 Temmuz 2015 Perşembe 14:44
 Yüzme Havuzu Göz Dolduruyor
Standartlara uygun olarak yapılan, sağlıklı yaşamı önemseyen herkesin yararlanabileceği şekilde tasarlanan Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, “En iyi – en kaliteli – en ekonomik” hizmet anlayışıyla, uzman kadro ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyle Körfezlilere huzuru ve konforu en iyi şekilde sunuyor.
Ülkenin En Temiz En Güvenilir Havuzu
Her gün kimyasal ilaçlamanın ve bakımının yapıldığı havuzlar, hijyenik olarak güven içinde yüzme imkanı sunuyor. Havuz suyu, analiz raporlarını her gün üç defa manuel olarak test cihazıyla düzenli olarak ekipler tarafından kontrol ediliyor. Uzman kadroların çalışma sistemleri ile havuzda ki koli form bakteri üretimi yüzde sıfır seviyesinde. Analiz raporlarına göre yetkililer “Ülkenin en temiz en güvenilir havuzlarından birisine Körfezliler sahip" açıklamasını yaptılar. 
Havuz Suyu 24 Saat Gözlem Altında
Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda bulunan son teknolojik sistemler, yabancı maddeleri ve fiziksel kirlilikleri arıtmak için kurulan pompa ve filtrelerden oluşan sistemle havuzun sirkülasyonu en iyi şekilde sağlanıyor. Havuzun sirkülasyon sistemine monte edilen sensörler vasıtasıyla suyun analizi ve temizliği 24 saat otomatik olarak kontrol altında tutuluyor. Ayrıca havuzun suyu bilgisayar otomasyon sistemiyle an ve an kontrol ediliyor.
Güvenlik ve Sağlık En Ön Planda
Pazartesi günleri genel temizlik sebebiyle kapalı olan yarı olimpik yüzme havuzu haftanın diğer günleri hizmet veriyor. Haftanın 6 günü sabah 09.30’dan gece. 22.00’a kadar açık olan yarı olimpik yüzme havuzu, çocuk seansları ile yetişkinlerden farklı olarak belli saatlerde yüzme antrenörleri eşliğinde gerçekleştiriliyor.  Her gün kimyasal ilaçlamanın ve bakımının yapıldığı havuzlar, hijyenik olarak güven içinde yüzme imkanı sunuyor. Soyunma odaları, duşlar ve kilitli dolaplar, yüzmeye gelenlerin rahatını ve güvenliğini sağlıyor.  Hepatit B ve tam idrar tahlili ile gelerek kaydını yaptıranlar, yüzmek için kendilerine en uygun saati seçebiliyor.  
Uzman Kadro
Uzman kadro ve uluslararası standartlardaki hizmet kalitesiyle Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu, Yüzme Federasyonu’ndan antrenörlük belgesi almış spor akademisi mezunu hocalar eşliğinde küçük çocuklar yüzme öğrenebiliyor. Ayrıca isteyen yetişkinler için de yüzme eğitimi veriliyor. 10 eğitmen 5 bay, 5 bayan hoca olmak üzere Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda 2 sertifikalı cankurtaran hizmet veriyor.
Fitness Salonu da Faaliyette
Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda yüzmenin yanı sıra fitness salonları da hizmet vermeye başladı. Kadınlar ve erkekler için iki ayrı fitness salonundan sağlıklı yaşamak ve zayıflamak isteyen 16 yaşından büyük herkes faydalanabiliyor.

Son Güncelleme: 30.07.2015 14:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38