banner28
banner23
banner36

İMAMOĞLU VE HÜRRİYET, İZMİT HALKIYLA BULUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaretinde İzmit halkıyla buluştu.

İMAMOĞLU VE HÜRRİYET, İZMİT HALKIYLA BULUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaretinde İzmit halkıyla buluştu.

20 Ekim 2019 Pazar 16:41
İMAMOĞLU VE HÜRRİYET, İZMİT HALKIYLA BULUŞTU

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu,Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile birlikte İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaretinde İzmit halkıyla buluştu. İzmit Belediye Meydanı’nda gerçekleşen programda İmamoğlu ve Hürriyet İzmitlilere hitap etti. İzmit halkının yoğun ilgi gösterdiği programa İmamoğlu ve Hürriyet’in yanı sıra,Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan,CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar,  CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, geçmiş dönem CHP Kocaeli Milletvekili Hikmet Erenkaya,  geçmiş dönem İzmit Belediye Başkanlarından Erol Köse, Sefa Sirmen, CHP İzmit İlçe Başkanı Hakan Çakar, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İzmit Belediyesi Meclis Üyeleri ve İzmitli vatandaşlar katıldı.

İMAMOĞLU’NA KOCAELİSPOR FORMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu alana gelmeden önce belediye meydanında çeşitli etkinlikler yapıldı. İlk olarak Olbia Halk Dansları ekibi Karadeniz yöresine ait halk oyunları gösterisi sahnelendi. Ardından kemençe ustası Şaban Balcı, İmamoğlu için yazdığı parçayı seslendirirken büyük beğeni topladı. Ardından İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İzmitlilere seslendi. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Hürriyet, Başkan İmamoğlu’na 41 Numaralı arkasında Ekrem İmamoğlu yazan Kocaelispor forması hediye etti.

AYAKLARINA SAĞLIK, YÜREKLERİNE SAĞLIK

İlk olarak konuşan İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, “İlk fırsatta geleceğim dedi ve sözünü tuttu. Bize bir büyüklük yaptı. Hem birlikte milletvekilliği yaptığım Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan hem de çok kıymetli İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu bizleri ziyarete geldi. Ayaklarına sağlık yüreklerine sağlık siz değerli dostlarımızda hepiniz hoş geldiniz sefalar getirdiniz” dedi.

İZMİT, HÜRRİYET’İ BAĞRINA BASTI

Ardından konuşan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “İzmit, Fatma Kaplan Hürriyet’i bağrına bastı. Bundan sonrada sahip çıkmaya devam etmenizi istiyorum. Hepinize selamlarımı sunuyorum. İyi ki varsınız” dedi.

BU GÜZEL KENTE KADIN BELEDİYE BAŞKANI YAKIŞTI

Son olarak konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “Ben kıymetli başkanımı Fatma Hanım’ı yürekten kutluyorum. Bu güzel kente bir kadın belediye başkanı yakıştı. Ben daha önceden İzmit’e gelecektim fakat bugüne kısmetmiş sizlerle buluşmaktan onur duydum” ifadelerinde bulundu.

BU MİLLET PARTİZANLIKTAN USANDI

Konuşmalarına devam eden İmamoğlu, “Türkiye bundan sonra farklı  bir yöneticilik istiyor.  Birincisi şu adil olacak. Herkese karşı adil olacak. İkincisi o şehrin bütün nimetlerini o şehrin insanlarını eşit bir biçimde dağıtacak. Adamcılık yapmayacak. Partizanlığı o binaların içinden söküp atacak. Bu millet partizanlıktan usandı. İnsanlara selam verdiği zaman onlara mutluluk katacak. Çocukların yüzüne güler yüz yansıyacak. Bu şehrin insanları kadını erkeği saygınlığını hissedecek” şeklinde konuştu.

BU İŞİN PARTİSİ YOK

İmamoğlu, “Yönetici şehrin insanlarından talimat alacak ama talimat vermeyecek. Vatandaşın baş tacı olduğunu her anında hissettirecek. Şehrin her noktasında o şehrin damarlarına demokrasiyi her şekilde yansıtacak.  Ülkemiz böyle şehirler istiyor. Kavga eden, bağıran, çağıran yöneticiler istemiyor. Dolayısıyla bizler bu bahsettiğim yönetim anlayışının temsilcileri olacak. Ama ben, ama Fatma Hanım, ama Tanju bey, ama Türkiye’nin bütün belediyeleri böyle olmak zorundadır. Olmayanı bu millet gönderir. Bu işin partisi yok” ifadelerinde bulundu. 

O GÜZEL MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ

Konuşmalarına devam eden İmamoğlu, “Bakın biz şuanda zor günler yaşıyoruz. Ülkemizin güneyinde sıkıntılarla konularla baş başayız. Terörle mücadele ediyoruz. Bu milletin silahlı kuvvetleri mücadele veriyor. Biz silahlı kuvvetlerimizin yanındayız. O güzel can Mehmetçiğimizin yanındayız. Allah korusun onları. Şehit olan askerlerimize rahmet diliyorum. Ancak her yerde söylüyorum söyleyeceğim. O süreçteki politikalarda kaygılıyım. Çünkü bizi kaosa iten iki ülkenin Suriye’nin ve Amerika’nın politikalarına kaygıyla bakıyorum. Orda bir kaosu yönetiyorlar. Umarım ülkemizde ve o bölgede barışın ve huzurun olduğu günleri hep birlikte yakalayalım. Dileğim temennim budur” dedi. 

ŞEHİRLERİMİZİN DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKACAĞIZ

İmamoğlu son olarak, “Bir yandan bu hususlar yürürken biz işimizi yapacağımız. Şehirlerimizin değerlerine sahip çıkacağız. Şehirlerimizin maneviyatına, tarihine sahip çıkacağız.  Şehirlerde yanlış giden işlere dur diyeceğiz. İnşallah huzurun teminatı olan şehirleri hep birlikte var edeceğiz” sözlerine son verdi.

Son Güncelleme: 20.10.2019 20:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38