Başkan Vasfi Aşçı Rakip tanımıyor

15-02-2015 Pazar Günü saat 13.00 de Eşmespor Kulübümüzün Olağan Genel Kurul kongre toplantısı yapmak üzere kongre üyeleri bir araya geldi.

Başkan Vasfi Aşçı Rakip tanımıyor

15-02-2015 Pazar Günü saat 13.00 de Eşmespor Kulübümüzün Olağan Genel Kurul kongre toplantısı yapmak üzere kongre üyeleri bir araya geldi.

16 Şubat 2015 Pazartesi 10:19
 Başkan Vasfi Aşçı Rakip tanımıyor

Yapılan genel kurul sonucu seçime tek aday olarak giren mevcut Eşmespor kulüp başkanı Vasfi AŞÇI yeniden başkanlığına seçildi.

 Kulüp Başkanı Vasfi AŞÇI “ Son günlerde spor kulübümüze, yönetimdeki arkadaşlara ve şahsıma karşı aslı olmayan ve çamur at izi kalsın politikalarıyla çirkin iftiralara maruz kalmaktayız. Bu çirkin sunuma, insan onurunu hiçe sayan girişime, öncekilerde olduğu gibi tabi ki tepkisiz ve takipsiz kalınmayacaktır

Kulübümüz adına kongremize iştirak eden delegelerimizin vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür eder, hepinizi sevgi ve saygılarımla selamlayarak kongremizin hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

Tüzük değişikliği de yapılarak yeni spor baranşları ekleyen ve bu alanda da faaliyetlerini sürdürecek olan Vasfi Aşçı yönetime yeni isimler kattığını dile getirdi. Spor kulübü adına yararlı işlere imza atacaklarının ümidiyle, yeni yönetim kuruluna seçilen yönetime şimdiden başarılar dileriz.

 YÖNETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE;

 Başkan : Vasfi AŞÇI  Başkan Yard. Mustafa SALMAN  Genel Sekreter : Orhan OKTAY Yön.Krl.üye: Erol BAYRAK Yön.Krl.üye : Erdinç SÖNMEZ

 YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE;

 Tanju GÜNSEL – Can KARANFİL – Abdülmüttalip MERAL – Nurullah İN – Yakup TARCAN

 DENETİM KURULU ASIL ÜYELİKLERİNE;

Ömer ÖVER – Salih İLTER – Seyfullah BAĞCIOĞLU

 DENETİM KURULU YEDEK ÜYELİKLERİNE;

H.Ahmet ÖZTÜRK – Saffet GÜL – Muhammed Taha BİLECEN

 KASKF DELEGELERİ

1-   Vasfi AŞÇI   2- Ömer ÖVER   3- Nurullah İN

 

Son Güncelleme: 16.02.2015 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38