Birlikspor çarşamba toplanıyor

Ligde en yakın rakibi Ankaragücü'ne 2-0 yenilen Kocaeli Birlikspor, iki günlük iznin ardından top başı yapıyor.

Birlikspor çarşamba toplanıyor

Ligde en yakın rakibi Ankaragücü'ne 2-0 yenilen Kocaeli Birlikspor, iki günlük iznin ardından top başı yapıyor.

08 Aralık 2015 Salı 11:14
 Birlikspor çarşamba toplanıyor
Son altı maçtır yenilmeyen ligde yenilmeyen Kocaeli Birlikspor, en yakın rakiplerinden Ankaragücü'ne son maçta  2-0 yenilerek, üçüncü sıraya geriledi. İlk yarının bitimine iki maç kala yeşil siyahlılar son iki maçınıda kazanarak, devreyi puansız kapamanın hesaplarını yapıyor. Bu hafta sonu evinde Aydınspor'u konuk edecek olan Kocaeli Birlikspor, bu maçı kazanarak biraz olsun moral bulmak istiyor. Ankaragücü maçının ardından iki günlük izin yapan Birliksporlu futbolcular çarşamba günü saat 15:00'de Yarımca Alparslan Türkeş tesislerinde hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. 

Ankaragücü mağlubiyetinin ardından soyunma odasına giderek futbolculara moral veren kulüp başkanı Fahrettin Kandemir, "Bu sezon yenildiğimiz karşılaşmalarda, iyi futbol oynamamıza rağmen yenildiğimizi söyledik. Ankaragücü karşılaşmasında ise çok kötüydük. Erken yediğimiz gol takımımızın motivasyonunu düşürdü. Ankaragücü çok iyi oynadı, hak ederek karşılaşmayı kazandı. Her takımın bir sezonda bir kere böyle kötü oynama hakkı vardır diye düşünüyorum. Bizde hakkımızı burada kullandık diye düşünüyorum. Buna iş kazası olarak bakmak lazım. İki maçımızı da kazanarak devreye puansız kapatmak istiyoruz."dedi.
Son Güncelleme: 08.12.2015 11:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38