Eşmespor yeni sezona merhaba dedi.

eni sezona büyük umutlarla giren yönetim ve futbolcular Derbent Stadında ilk antrenmanını yaptı.

Eşmespor yeni sezona merhaba dedi.

eni sezona büyük umutlarla giren yönetim ve futbolcular Derbent Stadında ilk antrenmanını yaptı.

01 Mart 2015 Pazar 12:53
Eşmespor yeni sezona merhaba dedi.

 

YEşmespor Kulüp Başkanı Vasfi Aşçı ve yönetimin tam kadro hazır bulunduğu ilk antrenmanda yeni teknik direktör Hüseyin Subaşı futbolcularla tanıştı. Antrenman öncesi futbolcular ile kısa bir toplantı yapan kulüp yönetimi ve Hüseyin Subaşı, öncelikli hedeflerinin genç sporculara spor ahlakının aşılanması, sonra belirlenen hedeflere emin adımlarla ilerlenmesi olduğu dile getirildi. Aynı zamanda yeni sezonda yeni yetenekleri keşfederek öne çıkartmayı da amaçlayan Eşmespor çalışmalara ara vermeden başladı.

 

TAKIMA HERKES SAHİP ÇIKMALI 

 

Eşmespor’a  Eşmeli hemşerilerin sahip çıkması gerektiğini de dile getiren Aşçı “Yeni bir kongre süreci yaşadık ve başarılı olmak için her şeyden önce yönetimi güçlü isimlerden oluşturduk. Hepimiz uyum içerisinde çalışıyoruz. Buradan özveriyle çalışan yönetimdeki arkadaşlara bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Eşme’de spor vesilesiyle, yarınlara güçlü gelecek vadeden gençlerimizle, Eşme’nin tanıtımında Eşmespor önemli rol oynayacaktır. Bu nedenle herkesin Eşmespor’a sahip çıkmasını ve destek vermesini bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 01.03.2015 12:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38