Karateciler, Avrupa Şampiyonası Provasını Yaptı

Büyükşehirli Karateciler Avrupa şampiyonası öncesi açık karate şampiyonasında üç derece elde etti.

Karateciler, Avrupa Şampiyonası Provasını Yaptı

Büyükşehirli Karateciler Avrupa şampiyonası öncesi açık karate şampiyonasında üç derece elde etti.

15 Nisan 2014 Salı 09:51
Karateciler, Avrupa Şampiyonası Provasını Yaptı

 4-6 Nisan tarihleri arasında 27. Uluslararası Boğaziçi Açık Karate Turnuvası, Dünya karatesinin yıldız isimlerini İstanbul’da ağırladı. Turnuvanın kalitesinin çok yüksek olduğu turnuvada Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu karatecilerden de üç derece geldi.1-4 Mayıs tarihleri arasında Finlandiya’da yapılacak 49. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası öncesi Dünya ve Avrupa karatesinin yıldız isimleri İstanbul’da buluştu.

 

16 ÜLKEDEN 756 SPORCU

16 ülkeden 756 sporcunun mücadele ettiği 27. Uluslararası Boğaziçi Açık Turnuvasında Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor’lu karatecilerden ard arda dereceler geldi. Büyükler kategorisinde yarışan Dünya ve Avrupa şampiyonu karateci Tuba Yenen Yakan 55 kiloda ferdi ve takım olmak üzere iki şampiyonluk kazandı. Milli sporcunun yanı sıra Gençler kategorisinde 54 kiloda dövüşen Kağıtspor’lu bir diğer karateci Beyza Güney’de altın madalya kazandı.

 

FİLLANDIYA PROVASI NİTELİĞİNDE

Kağıtspor’un alt yapısından yetişen ve yıldızı her geçen gün parlayan Merve Tekin ise Ümitler kategorisinde 47 kiloda yarıştığı şampiyonada üçüncü oldu.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Türk sporcuların sergiledikleri performanstan memnun kaldıklarını belirterek Finlandiya’da yapılacak Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası’nda mücadele edecek Milli takım açısından iyi bir turnuva olduğunu aktardı.

 

Son Güncelleme: 16.04.2014 10:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38