Karateciler Serdivan’da Doruktaydı

Sakarya’da düzenlenen iller arası Karate turnuvasında Kağıtsporlu karateciler kazandıkları derelerle erkeklerde birinci, bayanlarda ise üçüncü olmayı başardı.

Karateciler Serdivan’da Doruktaydı

Sakarya’da düzenlenen iller arası Karate turnuvasında Kağıtsporlu karateciler kazandıkları derelerle erkeklerde birinci, bayanlarda ise üçüncü olmayı başardı.

16 Eylül 2015 Çarşamba 13:22
Karateciler Serdivan’da Doruktaydı
Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler ulusal ve uluslar arası müsabakaların yanı sıra özel turnuvalarda da zirveyi bırakmıyor. Hafta sonu Sakarya’nın Serdivan ilçesinde düzenlenen iller arası karate şampiyonasına 9 ilden 22 kulübün 600 sporcusu katıldı. Serdivan spor salonunda gerçekleşen turnuvaya Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü ise 70 sporcuyla katıldı.

 ALT YAPIDAKİ BAŞARI

Minik, Yıldız, Ümit ve Gençler kategorilerinde yapılan turnuvada minikler kategorisinde 35 kiloda  Doğu Oruncak ikinci olurken, 25 kiloda Baran Günel, 40 kiloda Berra Demirtürk ile 45 kiloda Yusuf Umut Köhrin üçüncü oldu. Yıldızlar kategorisinde40 kiloda Batuhan Bekler, + 42 kiloda Sueda Özdemir, 45 kiloda Ahmet Bulut birinci oldu. 35  kiloda Serra Melis Gider, 55 kiloda Okan Soydan, 63 kiloda Mert Raifoğlu ikinci olan sporcular arasında yer aldı.

 TAKIMLARDA DERECE GELDİ

Yıldızlar kategorisinde 35 kiloda Gökdeniz Akdemir, 40 kiloda Melih Çelebi, 42 kiloda Eslem Rana Savaş, 47 kiloda Dilara Ergün, 45 kiloda Ege Ergün, 50 kiloda Tunahan Halıcı, 63 kiloda Eren Gider üçüncü oldu.Ümit ve Gençler kategorisinde  59 kiloda Feyzanur Subaşı ikinci olurken, 57 kiloda Ekrem Altuner Yılmaz ile 59 kiloda Mihriban Gökgöz üçüncü oldu. Turnuvada toplam yirmi derece kazanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtsporlu karateciler aldıkları bu derecelerle erkeklerde takım halinde birinci olurken, bayanlarda da üçüncü olmayı başardı.

Son Güncelleme: 16.09.2015 13:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38