KASKF’tan Yücel’e Ziyaret

Kocaeli Amatör spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

KASKF’tan Yücel’e Ziyaret

Kocaeli Amatör spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu, Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulüp Başkanına hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

10 Ekim 2014 Cuma 10:11
KASKF’tan Yücel’e Ziyaret
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanlığına seçilen İslam Yücel’i, Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın makamında ziyaret etti. Seka Sporcu Eğitim Merkezi (SEKASEM)’deki yeni kulüp binasında gerçekleşen ziyarete KASKF Başkanı Murat Aydın’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Mithat Ağa, Fikret Yıldız, Mustafa Salman, İsmail Hakkı Buruş ve Selim Küçükleroğlu katıldı.

AYDIN,”HER ZAMAN YANINIZDAYIZ “

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Kocaeli Amatör Spor kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın, Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı İslam Yücel’e yeni görevinde başarılar diledi. Büyükşehir Belediyespor’dan övgüyle bahseden KASKF Başkanı Murat Aydın,”Kocaeli Büyükşehir Belediyespor kulübü, Türkiye’de amatör spor kulüpleri arasında marka olmuş bir kulüp. Aldığı başarılarla Kocaeli’nin gururu olmuş bir kulübümüz. Türkiye’nin en çok lisanslı sporcusuna sahip olma özelliğini de taşıyan kulübümüzün her zaman yanında ve destekçisiyiz.”dedi.

BAŞKAN KARAOSMANOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Büyükşehir Belediyesinin amatör spora yaptığı yardımlara da değinen Aydın,”Sporu seven ve amatör sporun her zaman yanında olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız, bu kent için büyük bir şans. Türkiye’de amatör spor kulüplere bu kadar destek olan bir başka Büyükşehir Belediye başkanının olduğunu düşünmüyorum. Yapılan tesisler, alınan malzemeler, kulüplerimizin spor yapma imkanını daha da kolaylaştırıyor. Bu hizmetlerinden dolayı sayın Başkanımız İbrahim Karaosmanoğlu’na bir kez daha teşekkür ediyoruz.” dedi.

YÜCEL“BİRLİKTE UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIZ”

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü başkanı İslam Yücel, KASKF’ın çalışmalarından övgüyle bahsetti. Yücel” Kocaeli’de Amatör sporlar diğer illere göre çok üst düzeyde. Bu çıtanın da yukarıda olmasının en büyük nedeni Amatör Spor kulüpleri Federasyonun özverili şekilde çalışmasıdır. Bu nedenle sizin başkanlığınızdaki tüm yönetim kurulu arkadaşları çalışmalarınızdan ötürü tebrik ederim. Biz Büyükşehir Belediyespor olarak büyük bir aileyiz. Ailemizle birlikte bundan sonrada KASKF’la birlikte uyum içerisinde çalışmaya devam edeceğiz.”dedi.

Son Güncelleme: 10.10.2014 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38