Onur Kalafat Birlikspor'da

Devre arası transferinin bitimine sayılı günler kala Kocaeli Birlikspor Manisapor'dan Onur Kalafat'ı renklerine bağladı.

Onur Kalafat Birlikspor'da

Devre arası transferinin bitimine sayılı günler kala Kocaeli Birlikspor Manisapor'dan Onur Kalafat'ı renklerine bağladı.

29 Ocak 2016 Cuma 12:27
 Onur Kalafat Birlikspor'da
Kocaeli Birlikspor, devre arası transferinin bitimine az bir süre kala bir futbolcu daha renklerine bağladı. Devre arası beş oyuncusuyla yollarını ayıran Kocaeli Birlikspor, son olarak sağ bek mevkine bir oyuncu transfer etti. Devre arasında daha önce Ertuğrul Arslan ve Cenk Kaplan'ı renklerine bağlayan Kocaeli Birlikspor son olarak,  Bandırmaspor'a transfer olan Necdet Kaba'nın yerine aynı mevkide Manisaspor'dan Onur Kalafat ile anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Fahrettin Kandemir, Futbol şube sorumlusu Zeki Yüksel'inde katıldığı imza töreniyle bir yıllık mukavele imzalayan Onur Kalafat, imzanın ardında idmanlara katılmaya başladı.

MANİSASPOR'DAN GELDİ
Futbola Tedaşspor altyapısında başlayan Onur, daha sonra Samsunspor altyapısında oynadı.2005 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as geçti. Samsunspor'da yarım sezon resmî bir karşılaşmada görev almadan 2005-2006 sezonunun başında Marmaris Belediyespor'a transfer oldu. Burada üç sezon düzenli olarak ilk onbirde oynadı.2008-09 sezonunda 1. Lig ekiplerinden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a transfer oldu. Geçtiğimiz sezon Yeni Malatyaspor forması giyen Kalafat ikide gol kaydetti. Bu sezon başında Manisaspor'a transfer olan Onur, sekiz maçta 690 dakika sahada kaldı. 

YABANCILIK ÇEKMEYECEĞİM 
İmza töreninde Kocaeli Birlikspor gibi hedefleri olan bir takımda yer aldığından dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kalafat,"Yabancılık çekmeyeceğim bir takım. Kocaeli Birlikspor'daki bir çok futbolcuyla geçmiş dönemlerde aynı takım altında ter döktük.Hedefimiz takım arkadaşlarımla birlikte elimden geleni yaparak takımımız üst lige çıkarmak olacak. Kulübümüze hayırlı olsun"dedi. Kulüp Balkanı Fahrettin Kandemir ise, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda eksik olan mevkiye bir oyuncu aldık. Camiamıza hayırlı olsun."dedi.      
Son Güncelleme: 29.01.2016 12:28
Anahtar Kelimeler:
Onur Kalafat Birliksporda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38