banner28
banner23
banner36

Sivas Maçı Hazırlıkları Başladı

Kocaeli Birlikspor, pazar günü evinde oynayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Sivas Maçı Hazırlıkları Başladı

Kocaeli Birlikspor, pazar günü evinde oynayacağı Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

20 Ocak 2016 Çarşamba 15:53
 Sivas Maçı Hazırlıkları Başladı
İkinci yarıya Gümüşhanespor galibiyetiyle başlayan 2.lig kırmızı gruptaki temsilcimiz Kocaeli Birlikspor, bu hafta evinde konuk edeceği Sivas Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Gümüşhanespor karşılaşmasının ardından verilen bir günlük izin sonrası Alparslan Türkeş stadında çalışmalara başlayan yeşil siyahlıların idmanda oldukça neşeli olduğu gözlendi. Gümüşhanespor karşılaşmasında alt adalede zorlanmaya bağlı ödem oluşan  golcü futbolcu Abdullah Halman takımdan ayrı çalışırken, sakatlığı devam eden Erhan Eren ise masör Mehmet Tosun nezaretinde çalışmalarını sürdürdü.Eren'in durumunu iyiye gittiği belirtilirken, Halman'ın durumunun ise önümüzdeki günlerde belirlik kazanacak.

İdmana anaorobik koşu ile başlayan Kocaeli Birliksporlu futbolcular daha sonra üç ayrı grupta ayak tenisi oynadı. Alt yapıdan gelen Sergen'de takımla birlikte çalışmalara başladı. Sağ bek oynayan genç yeteneğin bundan sonra A takımla birlikte çalışmalarda yer alacağı açıklandı.Öte yandan futbolcular idman sonrası kulübünün masörlerinden Ertan Bıçakçı'nın hayatını kaybeden annesini nedeniyle Bıçakçı'ya taziye ziyaretinde bulundu.  
Son Güncelleme: 20.01.2016 15:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38