Spor Okulları’nda her şey çocuklarımız için

Büyükşehir Spor Okulları’nın birçok branşı, spor okulu öğrencilerinin eğitim gördükleri okullarda faaliyet gösteriyor

Spor Okulları’nda her şey çocuklarımız için

Büyükşehir Spor Okulları’nın birçok branşı, spor okulu öğrencilerinin eğitim gördükleri okullarda faaliyet gösteriyor

07 Aralık 2015 Pazartesi 11:23
Spor Okulları’nda her şey çocuklarımız için

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Türkiye’ye örnek projesi olan ücretsiz Spor Okulları, çocukların spor yapabilmeleri için tüm olanaklarını seferber ediyor. Spor Okulları’nın birçok branşı, çocukların eğitim aldıkları okulların spor salonlarında gerçekleştiriliyor. Böylece çocuklar, günlük okul disiplinlerini bozmadan, bir spor branşını öğrenme fırsatı yakalıyor.

 HERŞEY ÇOCUKLAR İÇİN

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun her fırsatta dile getirdiği, “Benim çocuklarım her şeyin en iyisine layık” sözü, Spor Okuları misyonunun kaynağı oldu. Ücretsiz Spor Okulu’nda eğitim alan binlerce çocuğun en iyi şartlarda bir spor branşını öğrenmesi için tüm olanaklar değerlendiriliyor. Spor Okulları, 12 ilçede ve 22 merkezde faaliyet gösteriyor. Büyükşehir, çocukların spor okulu branş derslerini kendi okullarında alabilmelerine ise büyük önem veriyor. Bunda, çocukların günlük disiplinlerinin bozulmamasının yanı sıra ulaşım sorunun da ortadan kaldırılması hedefleniyor.

 TÜRKAN DERELİ’DE CİMNASTİĞİN YILDIZLARI YETİŞİYOR

İzmit Türkan Dereli Okulu’nun Spor Okulu cimnastik branşı öğrencileri de, okullarında spor eğitimi almanın şansını yaşıyor. Cimnastik Branşı öğrencileri haftanın iki günü uzman eğitmenler gözetiminde cimnastik dersi alıyor.

 TÜM SPOR BRANŞLARI’NIN TEMELİ

Cimnastik, tüm spor branşlarının temeli olarak kabul ediliyor. Çocukların fiziki ve ruhsal gelişimini sağlayan söz konusu branşa Spor Okulları’nda büyük önem veriliyor. Bu çerçevede çocuklara, esneklik, el ayak koordinasyonu, denge, kuvvet ve çeviklik becerilerini geliştirecek egzersizler yaptırılıyor. Aynı zamanda temel cimnastik hareketleri de yine bu branşın öğrencilerine öğretiliyor.

Son Güncelleme: 08.12.2015 14:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38