WEVisionary'20 Online Vizyon Projesi başlıyor

WEVisionary, 11-20 Mayıs tarihleri arasında Online Vizyon Projesi zirvesiyle çalışmalarını başlatıyor

WEVisionary'20 Online Vizyon Projesi başlıyor

WEVisionary, 11-20 Mayıs tarihleri arasında Online Vizyon Projesi zirvesiyle çalışmalarını başlatıyor

05 Mayıs 2020 Salı 19:29
WEVisionary'20 Online Vizyon Projesi başlıyor

İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Markalaşma Kulübü bünyesinde çalışmaları yapılan ve 6 Nisan itibariyle hayata geçirilen WEVisionary platformu, farklı disiplinlerden birçok üniversite kulübü ve toplulukla beraber çalışmalarını başlatıyor. Katma değer üretecek projeleri ve fikirleri hayata geçirmek amacıyla, mühendislik, hukuk ve iletişim gibi birçok farklı alandan ve hali hazırda 100'den fazla üniversite kulübünün iş birliğiyle oluşturulan WEVisionary 11-20 Mayıs arasında düzenlenecek online zirve ile görücüye çıkıyor. ''Eylemsiz vizyon bir hayaldir'' sloganıyla yola çıkan ve multidisipliner bir yapılanma olan WEVisionary, ilk zirvesinde 20 konuşmacıyı ağırlayacak.

Aralarında Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Faruk Eczacıbaşı, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal ve Anadolu Efes CEO'su Can Çaka'nın da olduğu online zirvede geleceğin ihtiyaçlarına mercek tutulacak. Gelecek vizyonları neler olacak, son dönem analizleri ışığında nelerin değişmesi öngörülüyor, ülkemizde ve dünyada neler değişecek gibi sorulara da cevap aranacak zirvede katılımcılara sektörel ve sosyal mini testler aracılığıyla ödül ve kuruluşlarla projelerde çalışma fırsatı sunulacak.

Son Güncelleme: 07.05.2020 17:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38