Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

Başkan, ‘’Gübre ve yemde KDV indirimini önemli buluyorum’’

Tarım Kredi Kooperatifi Sakarya Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

12 yılı aşkın süredir Kocaeli’de tarım ve hayvancılık üzerine faaliyet gösteren çiftçilere dönük projelerle yerel yönetimlerde model olan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Tarım Kredi Kooperatifi Sakarya Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe ve beraberinde İzmit Şube Müdürü Celal Çobanoğlu’nu makamında misafir etti. Kocaeli’de gerçekleştirilen projeler ve çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Hükümetimiz tarafından çiftçimize ve köylümüze 1 Kasım sonrası gübre ve yemde yapılacak KDV indirimini çok önemli buluyorum. Ayrıca açıklanan pakette genç çiftçilere dönük proje başına karşılıksız 30 bin TL destek verilmesi diğer bir önemli bir gelişme ve fırsattır” dedi.       

 BÜYÜKŞEHİR OLARAK DESTEK VERİYORUZ

Kırsal kalkınmanın 81 vilayette olduğu gibi Kocaeli’de etkin bir şekilde yapıldığı ve gelecek aylarda çok daha kapsamlı desteklerin Kocaeli’de de verileceğinin altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “Bizler de özellikle çiftçilerimize ve üretim gerçekleştirecek müteşebbislere destek veriyoruz. Veterinerden, ziraat mühendisine ve ekipman desteklerimiz sürüyor, sürecektir de. Çiftçilerimizin arazilerini birleştirmesini de destekliyoruz. Sulama noktasında önemli adım attık ve Kandıra Namazgâh Barajımızı da bölge halkımızın hizmetine sunduk” şeklinde konuştu. Tarım Kredi Kooperatifi Sakarya Bölge Müdürü Ercüment Satıbeşe de, “Büyükşehir Belediyemizin çiftçilerimize verdiği destekler için çok teşekkür ediyorum. İki kurum arasında yaşanan başarılı uyum çiftçilerimize destek olacak” ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar
Yorum yapabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Daha Fazla Haber
EKONOMİ
26 Kez Görüntülendi.
Ticaret Bakanı Bolat’a Kocaeli İş Dünyasından Dosya Sunuldu
KÖRFEZ
7 Kez Görüntülendi.
Başkanı Şener Söğüt, Körfez’de Hocalı Katliamı Anma Programına Katıldı
GÜNDEM
7 Kez Görüntülendi.
Kocaeli Sanayi Odası Başkanı Zeytinoğlu’ndan Bütçe Açıklaması
ASAYİŞ
6 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 6 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
71 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 10 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de Çocukların Güvenliği İçin Denetimler Yapıldı
SPOR
7 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği’nden Türkiye Şampiyonluğu
DERİNCE
7 Kez Görüntülendi.
Derince Kent Lokantası’nda Ramazan Boyunca Ücretsiz İftar
EKONOMİ
6 Kez Görüntülendi.
Trafikte Yeni Dönem: Ehliyet İptali ve Rekor Cezalar
ASAYİŞ
50 Kez Görüntülendi.
Kocaeli’de 22 Yıl Hapis Cezası Bulunan Şahıs Yakalandı