Kategoriler

SÖZ KOCAELİ GAZETESİ

SBKM ilk meyvelerini verdi

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübünün bir yıl önce hayata geçirdiği Sporcu Beceri Koordinasyon Merkezindeki sporcular, yeteneklerine göre farklı branşlara kazandırıldı.

Türkiye ve Kocaeli’nin amatör sporlarda ki marka kulübü olan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü bünyesinde bulundurduğu 28 branştaki, 200 Antrenör ve 71.850 sporcudan oluşan dev kadrosuyla çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. 2020 Olimpiyatlarına katılım noktasında sporcu, antrenör ve velileriyle hedeflerini belirleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor Kulübü, Kağıtspor Akademi projesi kapsamında; Sporcu, antrenör ve velilerin akademik eğitim çalışmaları uzman eğiticilerle sürdürüyor. Kağıtspor Akademi projesi kapsamında Sporcu Beceri Koordinasyon Eğitim Merkezi (SBKM)‘de yaklaşık bir yıldır çalışmalarını sürdüren mavi beyazlılar, yapılan testlerin ardından farklı branşlara yönlendirildi.

 

SBKM HAVUZUNA DAHİL EDİLDİ

Çocukların sosyal, duygusal, zeka ve fiziksel gelişimi dikkate alınarak kulüp bünyesine dahil olan 3 ile 9 yaşlarındaki minik sporcular, yaklaşık bir yıldır SBKM Havuzunda çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında belirlenen plan ve program çerçevesinde çeşitli aktivite, egzersiz ve oyunlarla çocuğun sürat, denge, kuvvet, esneklik ve koordinasyon gibi motor becerilerinde mevcut durumunu, gelişim sürecini ve gelecek için yol haritası çizildi. 10-11 Ekim tarihlerinde 2006-2009 doğum tarihli sporcu adayları, ölçümleri ve branş antrenörlerinin değerlendirmeleriyle farklı branşlara aktarıldı. Çizelgeleri takip edilecek olan sporcuların diğer branşlara alışma sürecinde ana spor branşıyla birlikte, Cimnastik branşını da yapmaya devam edecek. Yapılan ilk etap seçmelerinde 12 sporcu Judo’ya, 5 sporcu Tekvando’ya, 1 sporcu ise Masa tenisine seçildi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
GÜNDEM
46 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ'NDE KARİYER ETKİNLİĞİ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
KÖRFEZ
13 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, ANKARA'DA CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A HEREKE HALISI HEDİYE ETTİ
KOCAELİ
11 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, GENÇLERE TAM DESTEK VERİYOR
ASAYİŞ
189 Kez Görüntülendi.
GÖLCÜK'TE DRAMATİK OLAY! GENÇ KIZ 4. KATTAN DÜŞTÜ
ASAYİŞ
8 Kez Görüntülendi.
DOLANDIRICILIK VE SAHTECİLİK SUÇLUSU YAKALANDI
KOCAELİ
13 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR, KİRAZLIYALI'DA DURAK CEBİ İNŞA EDİYOR
KÖRFEZ
12 Kez Görüntülendi.
BAŞKAN SÖĞÜT, EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ'NDE EMEKÇİLERE TEŞEKKÜR ETTİ
DERİNCE
9 Kez Görüntülendi.
DERİNCE BELEDİYESİ YEREL SERA KURDU
ASAYİŞ
11 Kez Görüntülendi.
KOCAELİ'DE HIRSIZLIK SUÇUNDAN ARANAN ŞAHIS YAKALANDI
SPOR
20 Kez Görüntülendi.
Körfez Gençlerbirliği SK U15 Takımı Türkiye Şampiyonasına Hazır!